Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o takich oto miejscach ?

luang-prabang.jpg

Moim zdaniem jest to coś wspaniałego , nie mam pojęcia czy to naprawdę istnieje ponieważ byłem w wielu miejscach Paryż , London , Amazonka w Afryce i co najwyżej widziałem piękne góry jaskinie wodospady ale nie aż tak epickie znacie może inne takie miejsca ? odrazu piszcię gdzie są/

Autorka zdięcia napisała taki komentarz nie wiem czy to miejsce czy co.

,,Luang prabang''

xmMfHrm.png
Opublikowano

Jasne, że takie miejsca istnieja... i to które jest na zdjeciu również, a nazwa tego

,Luang prabang'

to jest miasto w którym się to znajduje, jest wiele takich miejsc na świecie tylko nie ma ich na wyciągniecie ręki ;)

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Wątpię, że w Polsce są takie miejsca. Może z jedno lub dwa, ale i tak nie dorównają takim cudom.

Co do miejsca to oczywiście, że istnieje. Wystarczyło wkleić nazwę w google grafika i już masz zdjęcia.

Dokładniej gdzie to jest:

To jest ukryta treść, proszę

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Normalne zdjęcie + photoshop... Mój ojciec nawet takie coś zrobi, a fotoszopa ogarnia tylko jeśli chodzi o rozjaśnianie, dodawanie kolorów i odpikselowywanie :D Miałem gdzieś takie jedno zdjęcie. Woda nienaturalnie turkusowa + drzewa zielone jak nigdy + niebo niebieskie jak nigdy. Wszystko fotoszop ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jasne, że są tylko pewnie niektóre są także podkoloryzowane w PS. Sam odwiedziłem Jeziora Plitwickie i naprawdę są piękne.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam co sądzicie o takich oto miejscach ?

luang-prabang.jpg

Moim zdaniem jest to coś wspaniałego , nie mam pojęcia czy to naprawdę istnieje ponieważ byłem w wielu miejscach Paryż , London , Amazonka w Afryce i co najwyżej widziałem piękne góry jaskinie wodospady ale nie aż tak epickie znacie może inne takie miejsca ? odrazu piszcię gdzie są/

Autorka zdięcia napisała taki komentarz nie wiem czy to miejsce czy co.

,,Luang prabang''

Odsyłam na lekcje geografii w szkole... Skoro sam nie wiesz gdzie byłeś to pozdrawiam... :v "Londyn" też ma swoją polską nazwę, a Paryż... cóż...

Wystarczy przekopiować to co myślisz, że jest nazwą i wkleić w google. Wyskakuje podobny obrazek? - BINGO.

Na świecie jest wiele epickich miejsc. Całe szczęście wiele z nich ciągle jest nieodkrytych i lepiej niech tak pozostanie, bo w przeciwnym razie idąc dżunglą mijasz puste puszki na drodze. Turystyka. Ziemia jest piękna, jeśli zachwyca Cię Paryż, to mało wiesz. ; )

Ars requirit totum hominem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...