Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer do 600zł

klik35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc jak w temacie zepsuł mi się komputer po 9 latach i czas na jego zmiane. Postanowiłem wydać na sprzęt nie więcej niż 600 zł. Interesują mnie używane, jak i nowe części. Czy było by wstanie złożyć coś sprawnego za te pieniądze? Oczywiście komputer miał by służyć do gier jak i internetu. To jak damy radę?

Opublikowano

Za takie pieniądze to co najwyżej kartę graficzną kupisz i to nie jakąś wypasioną. Poszukaj na Allegro, może jakiegoś gotowca znajdziesz, ale na nim raczej nie pograsz :wacko:

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Gotowiec proszę Cię. Czy ktoś mówi o częściach nowych rok 2011-2013. Z tego co wiem istnieją sprzęty leżakowe na które poluje :F. Ja w was ludzie wierze i ,yśle, że coś się uda.

Opublikowano

Dysk akurat dostane za 60zł 250gb więc o to nie problem, i nie mobo od chińczyków takim desperatem jeszcze nie jestem.

Opublikowano

Masz za duże wymagania nic lepszego nie dostaniesz za tą cenę jak chcesz grać za tą cenę kup sobie xboxa 360 i tyle .

Opublikowano

Więc tak taniej będe miał dysk twardy i płyte główną obsługującą typ procesorów intel pentium, core duo. Na te drugie jestem bardziej nastawiony.

Opublikowano

ja bym ci radzil jakąś używke w tej cenie kupić bo w tym budżecie dużo nie da rady :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...