Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Astoria.

Astoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Po dzisiejszym , znaczy wczorajszym ciężkim dniu postanowiłem nagrać Wam coś z serwera smile.png Parę informacji dałem Wam w filmiku o inne pisać w temacie. Nagrywałem coś pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość i wybaczyć mi błędy smile.png

-Miało być nie 25 tysiecy potworów tylko 2,5 tysiąca

-Maksymalna ilość punktów statusu to 90

zukh.png

Opublikowano

Serwer polecam robi go kilka ogarniętych osób. Mam nadzieję, że serwer postoi jak najdłużej a Flourine będzie płakał ^^.

Opublikowano

Serwer polecam robi go kilka ogarniętych osób. Mam nadzieję, że serwer postoi jak najdłużej a Flourine będzie płakał ^^.

Co do Flourine to przeszłość , każdy musi uczyć się na błędach lecz on już odszedł w zapomnienie i widzę w Nim kogoś który ma potencjał do pracy :)

zukh.png

Opublikowano

Sewer Polecam ze względu na Administracje no i oczywiście zagram :)

Opublikowano

Denori-Game - #guwno.

Co do serwera, może wam cos wyjdzie, ale z administracją DG daleko nie zajdziecie.

Pewnie każdy przypomina sobie Shad3rsa i Revoira.

Pozdrawiam.

Btw.

Zaraz zjedzą mnie koledzy Shad3rsa, jak można zobaczyc wyżej, pozytywne komentarze od teamu ich starego serwera - Avintii/Tanirusa.

Opublikowano

Denori-Game - #guwno.

Co do serwera, może wam cos wyjdzie, ale z administracją DG daleko nie zajdziecie.

Pewnie każdy przypomina sobie Shad3rsa i Revoira.

Pozdrawiam.

Btw.

Zaraz zjedzą mnie koledzy Shad3rsa, jak można zobaczyc wyżej, pozytywne komentarze od teamu ich starego serwera - Avintii/Tanirusa.

Shaders a Revoir ? To że był tam zwykłym GM bez praw to znaczy że jest złym GM ? Wystarczy poszukać prezke Revoira i przeczytać komentarze co do jego osoby . Może Noresta będzie miał na tyle odwagi i dystansu do siebie i napiszę że Shaders nie miał dostępu do plików czy navicata . Gdyby robił coś złego na serwerze to Xanitus , Multitabs nie poszliby za nim na DG , a Xanitus był tam cenionym VideoMasterem . A po drugie to nie jest temat do dyskusji :) Pozdrawiam .

zukh.png

Opublikowano

Shaders a Revoir ? To że był tam zwykłym GM bez praw to znaczy że jest złym GM ? Wystarczy poszukać prezke Revoira i przeczytać komentarze co do jego osoby . Może Noresta będzie miał na tyle odwagi i dystansu do siebie i napiszę że Shaders nie miał dostępu do plików czy navicata . Gdyby robił coś złego na serwerze to Xanitus , Multitabs nie poszliby za nim na DG , a Xanitus był tam cenionym VideoMasterem . A po drugie to nie jest temat do dyskusji :) Pozdrawiam .

Czyli nie mogę wypowiedziec się na temat serwera/serwerowni?

Jak dla mnie #guwno #guwnem pozostanie, DG było i zostanie niczym.

Opublikowano

Czyli nie mogę wypowiedziec się na temat serwera/serwerowni?

Jak dla mnie #guwno #guwnem pozostanie, DG było i zostanie niczym.

Twoje zdanie najmniej Nas interesuje , My wiemy jakim jesteś człowiekiem dwulicowym ale to już Nasze zdanie o Tobie .

zukh.png

Opublikowano

Twoje zdanie najmniej Nas interesuje , My wiemy jakim jesteś człowiekiem dwulicowym ale to już Nasze zdanie o Tobie .

Chciałeś zabłysnąc, ale zjebałeś.

@Top

W sumie nie obchodzi mnie ten serwer to nie wiem po co piszę.

Wszystko okaże się po starcie. :|

Opublikowano

Ej ale Julietta nie zezwoliła wam na używanie jej napisu (Astoria) wiec czemu go macie w logo? Poza tym widzimy się na starcie, obiecuje Wam, że bedzie wesoło :D

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Tak wiemy haransiek. Pokażesz nam co potrafisz swoimi boterami za 90$.

I jeżeli Nam udostępniła to logo = pozwoliła na jego używanie .

zukh.png

Opublikowano

dobra Teodor wez wyjdz albo chodz nam to powiedz na ts3 bo ostatnim razem też tak kozaczyłeś a na tsie się wysłowić nie mogłeś :)

Opublikowano

Ej ale Julietta nie zezwoliła wam na używanie jej napisu (Astoria) wiec czemu go macie w logo? Poza tym widzimy się na starcie, obiecuje Wam, że bedzie wesoło :D

ty to każdemu obiecujesz / grozisz a przychodzi co do czego to nawet nie potrafisz strony wywalic i skoncz te grozby obietnice bo jak na razie to robisz z siebie gorszego debila jakim jestes

@ od jakiego lvl beda nowe mapy? serwer ciekawy powodzenia na pewno zagramy z Gildia

Opublikowano

ty to każdemu obiecujesz / grozisz a przychodzi co do czego to nawet nie potrafisz strony wywalic i skoncz te grozby obietnice bo jak na razie to robisz z siebie gorszego debila jakim jestes

@ od jakiego lvl beda nowe mapy? serwer ciekawy powodzenia na pewno zagramy z Gildia

W końcu on jest rudy .

Jeżeli chodzi o mapy to zobaczysz przedział lvlowy na prezentacji graficznej która dzisiaj już będzie :)

zukh.png

Opublikowano

YYYY.... wypierdalaj.

tego gościa powinni zbanować na ip na forum bo tylko wyzywa i uważa sie za najmądrzejszego pewnie odpowie na to haha

@!top server ciekawie się zapowiada .

I czy ten pet po zabiciu potworów xxxxxx jest na stałe i skoro to metin typu lekki medium to nie wiem w czym jest sens handlowania Rangą ?

Opublikowano

tego gościa powinni zbanować na ip na forum bo tylko wyzywa i uważa sie za najmądrzejszego pewnie odpowie na to haha

@!top server ciekawie się zapowiada .

I czy ten pet po zabiciu potworów xxxxxx jest na stałe i skoro to metin typu lekki medium to nie wiem w czym jest sens handlowania Rangą ?

Również jestem tego zdania .

@ Tak pet jest na stałe . A co do rangi jest to taki dodatek :)

zukh.png

Opublikowano

Również jestem tego zdania .

@ Tak pet jest na stałe . A co do rangi jest to taki dodatek :)

a kiedy ukaże się na mpc forum jakaś zapowiedz czy prezentacja odnoście co fajnego na serwerze :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...