Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nie polecam Zaxera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w tytule. Radze nie korzystać z jego usług. Czemu?

Otóż dałem mu 20 zł w doładowaniu do play i nagle jak już zapłaciłem poprosiłem by się pośpieszył - odpisał mi że ma 14 dni na wysłanie produktu bo tak jest w polskim prawie ,a on pojechał właśnie na 14 dni. Napisałem mu, że w takim razie poproszę rachunek a on odpisał że prosi o prawdziwe pieniążki. Skoro tak, to widocznie nasza transakcja nie jest zgodna z prawem i teoretycznie nie odbyła się, więc żadne 14 dni mnie nie obowiązuje a ja chce miec dzisiaj albo jutro. Niestety , takie życie - od razu postanowiłem napisać do was apel - nie korzystajcie z jego usług, nie warto psuć sobie nerwów. Ja wolałem skorzystać ze skryptu UltimateClans - darmowy i ma wszystko to samo :).

Opublikowano

Mi wyślij na PW jestem bardzooo Ciekawy ...

@ToP Ahhhh... Zaxer to oszust i każdy to Wie ...

Pzdr.

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

@refresh

Piszcie też swoje sytuacje - ostrzeżcie innych przed tym "prawnikiem" - tyle on prawa zna co kot napłakał, zapewne tylko o tych 14 dniach.

Opublikowano

Znam ze 2 osoby, które też u niego coś kupowały. Otrzymały te skrypty, ale nie były zadowolone. Gościu pewnie mało nie zarobił ;)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Mi wyślij te ssy, bo jestem ciekawy. Co do tematu i tego typka. Wkońcu natrafi na kogoś kto się łatwo nie da wyrolować :). I pewnie tak jak ktoś wyżej napisał, że zna jedno max. 2 prawa na krzyż. No cóż jeśli to tylko 20 zł to raczej nic tutaj policja nie da, bo to jest mała kwota. Chociaż zależy na kogo się trafi. Ostatnio też miałem ciekawą sytuacje, że gościu weszedł na konto testowe, które Admin z mojego serwa zapomniał usunąć i nic mi nie wspomniał. Dziecko weszło na konsole sklepową (panel od azzhunter) i mnie szantażowało i mówił, że zna prawo, mimo iż uważał, że postępuje legalnie...

Opublikowano

phi nie szczyp sie tak z nim wstaw te ss na forum :) tez z chęcią poczytam :/

eh co za świat szkoda ze twoja kasa poszła się rypać :/

Opublikowano

http://zapodaj.net/6de3f8cb06aa8.jpg.html

tu macie ten po tym jak mu zapłaciłem, ale to tylko 20 zł więc nie ma co się spinać. Jemu bardziej żyłka pękała że miałem na niego ripostę niż mi, mnie to akurat gówno obchodzi bo takich skryptów jest pełno i po krótkiej nauce myślę , że niedługo sam spróbuję napisać :)

ps.

Dodam jutro więcej.

Opublikowano

Noo, dzięki za ostrzeżenie. Nie poznałem go i będę pamiętał. Co do screena: Zbytnio (z mojego punktu widzenia) nic nie widzę, ale masz fajnie zapełnioną pocztę :DDDD

Opublikowano

Kiedyś pod jego tematem chyba o pomyśle na serwer kilka osób napisało o nim i jego serwerach. Teraz przynajmniej wiem, że to prawda i nie warto zaczynać z nim interesów.

Opublikowano

Kolege Zaxera pamietam, mialem z nim kiedys robic serwer na maszynie (zmodowany) po 2 godzinach nie mialem passow.

Nie polecam jego uslug, propozycji.

Opublikowano

To takie prawo polskie:

Wasza transakcja jest nieaktualna gdyż zaxer nie ma działalności gospodarczej i nie odprowadza podatków.Więc nie ma prawa nic sprzedawać.

Możesz go oskarżyć jednak grozi ci do 70% ceny produktu a zaxerowi grzywna w wysokości 1500zł jeżeli produkt nie przekracza wartości powyżej 1000zł (całą tabela tego jest)

Wiele jeszcze można by tu pisać..

Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz pomocy prawnej pisz na PW;)

AHA...

I usuń koniecznie tego screena oraz nie udostępniaj żadnych!

Jest to karalne>Udostępnianie prywatnych rozmów bez zgody wszystkich uczestników rozmowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Noto tak. Wrocic z wakacji i czytac takie zle wiadomosci o mnie... Co za chamstwo xD

Po pierwsze, odprowadzam podatek, bo musze. Pracuje normalnie, zarabiam na yt, noi na serwerach/sprzedarzy pluginow/skryptow.

Po drugie. Jak juz mamy sie zaglebiac w polskie prawo, to w tym momecie moge sie wybrac odrazu do sadu, bo na policje nie ma poco. Poniewaz udostepniles PRYWATNA rozmowe, ktora byla przeznaczona dla Ciebie, a nie calego swiata.

Po trzecie, nie bylo tranzakcji, bo ja nie dostalem od Ciebie 20zl, a 2 kody doladowujace, a to pieniadze nie sa!

Temat powinien leciec do kosza, ale jeszcze sie z was posmieje i z waszej wielkiej wiedzy o wszystkim ;)

A i gdybym byl taki zly to by mnie zbanowali na forum, a ja nadal mam 0% ostrzezen, dziwne co nie?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Zaxer, dobrze wiadomo, że oszukałeś wielu ludzi na swoich pseudo skryptach...

Masz znajomości na forum, to nie masz bana, proste.

To, że to nie były pieniądze, a jakieś kody doładowujące, to nic nie zmienia, bo po prostu jesteś nieuczciwym człowiekiem i korzystasz na lukach w prawie. ;-)

Pozdrawiam,

Karol.

Opublikowano

Zaxer a jak tam plugin na gildie za 50 lików ? To tylko fake i tylko like chciales nabic like ... A co to tematu kazdy wie ze to oszust..

Opublikowano

Nie bylo like, nie ma pluginu.

2 Up Na tym forum z administracji nie znam nikogo. Jedynie ograniczam sie do wymiany wiadomosci typu niesluszny warn, przy czym cytujac regulamin mpcforum ;).

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Dlatego właśnie nie ufam takim ludziom którzy obiecują coś, szczególnie jeżeli płatne doładowaniami ;)

Pozdro dla cwaniaczka Zaxer'a i wszystkich jego ofiar.

Opublikowano

Zaxer ciekawe by było jak byś oszukał tak kogoś z 50-100zł i ta osoba by cię odnalazła i by ci naj****** za to że tyle ludzi oszukałeś :) Mnie nie oszukałeś i dobrze bo nie lubię kraść ludzi a potem ich oszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...