Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrody

DjakDymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz masz szansę wygrać Pakiet Startowy i otrzymać w grze przedmioty takich jak na portalu: Pies towarzysz (nie jestem pewien), Pierścień myśliwski, Delikatna Elfia Jedwabna torba i Awanturnika w pakiecie pomocnika. Podpisz ten zrzutu ekranu aby mieć szansę na wygraną (chyba tak). Jeden szczęśliwy zwycięzca z podpisem wygra więc uzyskaj swój wpis przed południem PDT (Pacific) Poniedziałek, 5 sierpnia. I pamiętaj, aby sprawdzić PW, aby dowiedzieć się, czy wygrałeś! Powodzenia!

Sorry, jak coś źle.

Starałem się.

@Down.

Ale ode mnie masz like też :)

39935986022375653157.png

Opublikowano

Now's your chance to win a Feywild Starter Pack and receive in-game items like a Portal Hound Companion, Feywild Hunter's Ring, Fine Elven Silk Bag, and an Adventurer's Helper Pack! Caption this screenshot for a chance to win:

Teraz masz szansę na wygranie Feywild Starter Pack i odebranie w grze itemów takich jak: Portal Hound Companion (nie wiem co to), Jakiś pierścień, Elfowa torba poszukiwacza (chyba) i Pomocny Zestaw Podróżnika (chyba o to chodzi). Podpisz ten screenshot, aby zwiększyć szanse na wygraną. (?)

One lucky winner with a caption will win so get your entry in before 12 PM PDT (Pacific) Monday, August 5. And be sure to check your PMs to find out if you've won! Good luck!

Jeden z typów, którzy tam pisali, dostaną wiadomość o 12, w poniedziałek, sierpnia 5. I sprawdź swoją pocztę czy nie Ty wygrałeś. Powodzenia!

Tak jak umiałem ;3

up szybciej ;c

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...