Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak założyć server z modami ?

zbyszkomen1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !
Otóż przepatrzyłem cale google ( i chyba jestem ślepy ) bo nie mogę znaleźć poradnika jak zrobic server do terrari z modami.

Normalny server umiem zalozyć ale problem mam taki, że mody mi nie działają i nie wiem jak zrobić żeby działały :/

Kolega też próbował odpalić server z modem ale na początku ( jak się ładują informacje to pisze, ze mody sie odinstalowywują )

Proszę o pomoc

Opublikowano

... Bez tconfiga nawet modów nie zainstaluje nie jestem debilem ...

Ale chodzi mi o to, że nawet jak uruchamiam server przez tcongigserver to mi mody nie idą a dokładnie omnir's mod.

Koledzy tez maja tego moda ... i tconfic.

Nie myślałeś chyba ze ja mam tylko moda i dziwie się, że im nie idzie.. [LOL]

Napiszę jak robię:

1. Odpalam server przez tconfigserver

2. Wchodzę do gry i wybieram swój server

3. Kiedy się loguje na server pierwsze co się dzieje to odinstalowywuje mi mody ( wiem, że to się dzieje bo umiem czytać)

4. Grać się gra ale nie ma moda

Opublikowano

Nie mówię, że jesteś, ale uwierz mi, zdarzały się takie przypadki, więc wolę dla pewności napisać.

Jaką masz wersję tConfiga?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Z tego co wiem to ja mam najnowszą wersję (0.23.1), koledzy musza mieć tą samą bo sam im dawałem -.-

Mody za każdym razem się odinstalowywują, a dokładnie omnir's mod, z rebornem nie było takich problemów działał ale ten omnir mod :/

Fajny jest i chciałbym z kolegami zagrać ale nie działa, server normalnie przez hamachi daje, przez tconfigserver, wszyscy wbijają na server ale bez modów.

PS: Każdy ma moda, tconfiga, omnir's moda, hamachi, komputer ;/

Potrzebuje dobrego sposobu albo programu ( jakieś tam były na stawianie serverów ) żeby uruchomić ten server z modem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...