Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tani sklep komputerowy

TheFoQuSsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

morele.net

Zaufaj mu. Właśnie dzisiaj zamówiłem zestaw komputerowy na morele i odbieram osobiście na wierzbowej w Poznaniu. Godni zaufania, i ceny też są zazwyczaj tańsze niż na innych. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wiem, wiem :) Już ułożyłem zestaw najlepszy chyba do 2400zł ze wszystkim :P komputer + monitor itd..

A mógłbyś go wstawić ;) ?

morele jest generalnie tańsze, często mają jakieś błędy przez co np. ten sam procesor z kodem zamiast nazwy kosztuje dużo mniej.

Opublikowano

Ja polecę jeszcze sklep komputerowy Techplanet - w zależności co kupujesz raz taniej jest tutaj, raz na Morele. Pamiętaj, aby korzystać z naszych kodów rabatowych - wtedy masz wysyłkę i montaż za darmo :)

na techplanet jest dużo drożej niż na morele. W zestawach za 2-3k zdarza się, że nawet 60-80 zł

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Znalazłem jeszcze tańszy sklep :0 www.saturion.pl ale zestaw z morele.net też wam napisze

nie widziałem jeszcze kodu na saturion. na morele składasz kompa i wpisujesz kod to cena montażu spada z 50 na 1zł, do tego jest bardzo zaufana i na prawdę szybka. za samą klawą czekałem nie całe 24h.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

na techplanet jest dużo drożej niż na morele. W zestawach za 2-3k zdarza się, że nawet 60-80 zł

I tutaj się nie zgodzę - zależy co kupujesz:

np. G2020 - Morele (239 zł), Techplanet (233 zł)

np. GV-R777OC-1GD - Morele (364 zł ), Techplanet (354 zł)

np. 4570 - Morele (744 zł), Techplanet (757 zł)

Powyżej to losowo wybrane podzespoły.... jeżeli chodzi o kod promocyjny to do Techplanet też jest na darmową wysyłkę i darmowy montaż zestawu - "mpcforum".

Opublikowano

I tutaj się nie zgodzę - zależy co kupujesz:

np. G2020 - Morele (239 zł), Techplanet (233 zł)

np. GV-R777OC-1GD - Morele (364 zł ), Techplanet (354 zł)

np. 4570 - Morele (744 zł), Techplanet (757 zł)

Powyżej to losowo wybrane podzespoły.... jeżeli chodzi o kod promocyjny to do Techplanet też jest na darmową wysyłkę i darmowy montaż zestawu - "mpcforum".

słabo.

Z przeglądniętych dwóch zestawów z tego tematu za 1500 i 2200 tylko jeden podzespół był taniej na techplanet. Różnice na korzyść morele wynosiły nawet kilkanaście złotych.

http://www.mpcforum.pl/topic/995964-polecane-zestawy-komputerowe-na-lipiec-2013/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...