Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode MC?

AkaDesing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak się kupi GiftCode do MC to przyślą na Email-a Kod czy do mnie do domu jakąś pocztę i gdzie mogę ustawić żebym nazywał się AkaDesing?

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Budowniczy
Opublikowano

Jeśli wybierzesz Gift-Code to wyślą ci na adres e-mail podany w rejestracji.

Natomiast kiedy kupisz Gift-Code, lub orginalną grę Minecraft, potem wybierzesz nazwe swojego konta w minecraft :P

Pozdrawiam,

efx.

Opublikowano

Ale ja chcę kupić GiftCode że będę mógł wchodzić na serwery premium ale żeby mi wysłali na Adres Email i wpiszę nazwę wpiszę swoją pobierze MC z MinecraftNET i będą mógł grać u Hypixela Pingwin tak samo ma bo mówił na LIVE Kiedyś.

Opublikowano

Co za różnica kupić Minecrafta i od razu mieć premium czy kupić gift code i wklepywać ręcznie? Tylko więcej czasu to zajmie, a cena ta sama.

Opublikowano

ale ja wolę tylko kupywać GiftCode wpisać kod i pobrać MC i mam premium i dacie link skąd to pobrać?

Ja chcę tak że kupię GiftCode wyślą mi Kod na Email-a Wpiszę kod pobierze MC wpiszę nazwę użytkownika i będę mógł grać u Hypixela tak chcę i jaki link żeby tak zrobić możecie mi zrobić poradnik jak chcecie.

Opublikowano

Japierdole człowieku ty umiesz czytac ?

Zakładasz konto na minecraft.net.

Wchodzisz w buy now.

Potem na tej str. notcha sie logujesz/robisz konto.

Przekierowywuje cie do płatnosci.

Wybierzasz przelewy24.

Potem swój bank.

Płacisz i masz premium minecrafta.

Potem przychodzi ci e-mail z linkiem i klikasz w link.

Otwiera ci strone i tam nick wpisujesz jaki bd miala twa postać ...

A logiin bd e-mailem a w grze bd miec to nad postacia co wpisałeś na tej str.

@EDIT

PS.

download masz na minecraft.net pod napisem (wielkim jak kutas murzyński tyle ze pomarańczowy) BuyNow.

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie dość ze na mc.net masz taniej.

Jest tam obsługa polskich banków(placisz w zł).

Masz 100% pewnosci.

Takie kupywanie na allegro minecrafta też kontem bankowym,payu mija sie z celem.

Skoro na mc.net możesz zapłacić polskim bankiem,payu taka samo jak na allegro,kontagier itp.

Odbiieram to tak:

Mam możliwość zapłacić rachunek za telefon kontem bankowym w internecie na stronie banku (np.mbank,pekao) ale wole iść 4km na pocztę z buta i zapłacić więcej.

Bezsensu całkowicie także nieziemsko wkurwia mnie jak ktoś wyystawia temat kupie mc ale nie na minecraft.net a co oni ci tam łapy upierdolą do chuja pana ?

@PS

Napisałem to dla tych co są bohaterami tego tekstu.

mojasygnan.png

Opublikowano

Ja mam swoje 80 zł Polskie banknoty można to zapłacić a nie kartą? telefonem można a Konto na Minecraft.Net mam :D

Opublikowano

Kur.. jak matoł. Jak to masa premium i chcesz kupic gift code?! Debilu wiesz chociaz co to premium czy tylko tyle ze mozna wbijac na pingwina i hypixela???

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kur.. jak matoł. Jak to masa premium i chcesz kupic gift code?! Debilu wiesz chociaz co to premium czy tylko tyle ze mozna wbijac na pingwina i hypixela???

Wiesz w ogóle o co mi chodzi chcę grać u Hypixela mówię że Pingwin pobrał Minecraft a nie jak nie wiesz to nie pisz.

Opublikowano

Nie rozumiem autora :P Przecież wyraźnie Ci napisali. Masz aż tak trudny problem? ..

Edit: Pierwszy komentarz w tym temacie odpowiada na twoje pytanie ;) Jesteś upośledzony czy jaki.. A wiesz co to Premium tak w ogóle? :P

Co do sensu tematu to normalnie - wejdź na minecraft.net i masz tam Buy Now! i już.. Przedtem zrób sobie konto i jak kupisz giftcode to w profilu go wpisujesz i tyle.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie rozumiem autora :P Przecież wyraźnie Ci napisali. Masz aż tak trudny problem? ..

Edit: Pierwszy komentarz w tym temacie odpowiada na twoje pytanie ;) Jesteś upośledzony czy jaki.. A wiesz co to Premium tak w ogóle? :P

Co do sensu tematu to normalnie - wejdź na minecraft.net i masz tam Buy Now! i już.. Przedtem zrób sobie konto i jak kupisz giftcode to w profilu go wpisujesz i tyle.

Mam konto ale jak to tam jest Dirt i jakiś niebieski prezent to co mam dać bo nie umiem za dobrze angielskiego.

Opublikowano

GiftCode idzie ci na maila wpisujesz go wybierasz nick a co do tych serwerów czy co to tam jest będziesz mógł grać ;)

Ale co mam nacisnąć tutaj?post-973333-0-86520300-1375167096_thumb.png Pierwsze czy Drugie?

Opublikowano

1. NACISKASZ "Buy minecraft for this account"

2. WYBIERASZ PLATNOSC

3. WYPELNIASZ FORMULARZ

4. VOILA

5. WYBIERASZ NICK, KTORY CHCESZ MIEC W GRZE

Jaśniej?

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ale co mam nacisnąć tutaj?attachicon.gif Bez tytułu.png Pierwsze czy Drugie?

Wybierasz to 1 ( po zakupie musisz czekać 1-5 dni by aktywowało ci automatycznie premium )

co to jest ten prezencik ? To jest klucz który w prezencie możesz dać np. Koleżance

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...