Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC-BARCELONA VS. LECHIA

efx

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Jutrzejszy mecz zapowiada się niesamowicie :)

Ze względu, że wielka Barcelona będzie grała akurat u nas :D

Jestem, przekonany, że wygra FC-Barcelona, a wy jak myślicie ?

Proszę pisać pod tematem.

Pozdrawiam,

efx.

Opublikowano

Oczywiście, że wygra ale nie wysoko bo to mecz towarzyski. Ja takie spotkania nazywam meczami pokazowymi.

Stawiam na 5-1 dla Barcelony.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie zebym byl za lechia czy tam barcelona (patrz sygna :D ), ale barcelona rozwali polaczkow :D

juz 2-2 ; )

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Kto wygrał :D? Bo nie mogłem obejrzeć meczu i na końcówkę ze studia trafiłem :(

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Było 2;2, jak dla mnie barcelona sie nie popisała. A wy już takie wyniki obstawiacie typu 7;0, 6;2 haha :D. Ale w końcu to mecz towarzyski.

Opublikowano

Gdyby Barcelowa wyszła całym pełnym składem rozwaliła by ich . Po tym składzie stawiałem 3-4 : 0-1 dla Barcy :(

Opublikowano

7:0 dla Barcelony?? Barca ostatnio chujowo gra ... tak wiec z kad takie wyniki lol?

Chujowo , grała 2 mecze przedsezonowe i ostatni to 7;0 hahaha

Messi w 45 minucie przy wolnym w ogóle nie spocony. Barta i Santos fatalnie. Ney niewiele czasu na wykazanie , meczyk momentami dziwny tzn. Ustawiony : )

Budowniczy
Opublikowano

Wtrące się do tematu, a więc nie spodziewałem się takiego wyniku O_O

Powiem, jedno Lechia, daleko zajdzie, jeśli będzie tak grać dalej :P

Pozdrawiam,

efx.

Opublikowano

co wy pierdzielicie jaki mecz ustawiony? barca by takiego czegoś nie przyjeła poza tym co lechia może dać takiej barcelonie ? 2zł ? budżet lechii to 1mln. euro a barcelony? pewnie ze 100 mln. poprostu barcelona teraz stawia na młodzików było może 3 piłkarzy z 11 barcy neymar,messi,valdes (albo pinto nie pamiętam) więc oni nie byli zgrani a lechia wystawiła swoją 11 zgraną i wgl.

i pisze to nie jako fan barcy/lechii tylko fan chelsea

Opublikowano

Co tu powiedzieć. Lechia zagrała bardzo dobre spotkanie, w przeciwieństwie do Barcelony która przeszła obok tego meczu. Zagrały oczywiście rezerwy, co nie zmienia faktu, że na boisku były dwie gwiazdy blaugrany rozchodzi mi się o Lionela Messiego i Neymara da Silve. Neymar pokazał, że musi trochę przybrać masy bo co chwile był przewracany a tricki mu nic nie dawały, Europa to nie Brazylia gdzie obrońca stoi i się patrzy na piłkę zamiast się ruszyć.

Opublikowano

Podobała mi się gra moich piłkarzy , jednakże wątpiłem w to spotkanie . Jak widac się myliłem bo Lechia zagrała naprawde świetnie .

Opublikowano

Ahh ten bol dupy na mixgolu i na fb :D ludzie się tłumacza ze remis bo blaugrana grala rezerwami, oni by młodzieżówką nas rozwalili jak by im sie chcialo. ogladalem tylko do 1-0 ale meczyk byl okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...