Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki, do telefonu... dla aktywnego :P

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :P.

Słuchajcie słucham słuchawek koniecznie dousznych ( do telefonu )

I teraz tak dużo osób mówi że firma sennheiser jest dobra.

Ale ja chce konrkety ;), Najlepiej jakbyście dali aukcje na allegro.

Teraz tak, używam ich, nie za bardzo spokojnie, na dworze, jak gram w piłkę, biegam, jeżdżę na rowerze, skacze i tak dalej. nie chce żeby szybko się rozwaliły, czyli chodzi o to żeby były trwałe, i żeby się nie rozwaliły

Mam do wydania max. do 140 zł

Opublikowano

Mam Jays One

To jest ukryta treść, proszę
Wytrzymałe i dobra jakość muzyki.

A coś więcej ? ile je masz ? jak długo trzymają, to znaczy.. jak tam się zachowujesz z nimi

czy siedzisz przy komputerze, czy może biegasz z nimi, no nie wiem. Uzupełnij ;)

Opublikowano

weź sobie któreś z soundmagic albo nuforce najlepsze słuchawki w twojej cenie, ew bedziesz musial cos dorzucic

no chyba, napisałem ze chce konkrety :), powiedz mi jake u Ciebie sie dobrze sprawowały

Opublikowano

A coś więcej ? ile je masz ? jak długo trzymają, to znaczy.. jak tam się zachowujesz z nimi

czy siedzisz przy komputerze, czy może biegasz z nimi, no nie wiem. Uzupełnij ;)

Nie pamiętam kiedy je kupiłem już dawno temu, biegałem z nimi i często jak nosiłem je na szyi spadały na ziemie i nie raz je zdeptałem xD 0 defektów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...