Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , bo kiedyś ktoś mi mówił że dostał bana za '' your mother is good in bed '' ...

Czy za napisanie takiego zdania jest ban ? słyszałem że za wyzywania są bany w niektórych grach , a tutaj nie wiem ... No bo często wszyscy pisza '' noob '' itp.. a banów nie ma .. :D i dlatego chce sie dowiedzieć czy za wyzwiska są bany ;) i przy okazji na ile -.- .

Opublikowano

Jeżeli napiszesz 2-4 razy nubs lub coś w ten deseń to nie ma za to bana ale są tacy ludzie gdzie robią screeny i piszą do supportu :D

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Za obrazę gracza nie ma banów. Jednakże jak ktoś cię cały czas nęka i ci spamuje to wtedy taki ktoś może wyłapać bana.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Raczej ta takie coś nie dostanie się bana chyba ,że ktoś Cię zaraportuje. Ale i tak się każdy wyzywa. : )

Opublikowano

Bana możesz dostać za to :

-Używanie Hacków

- Używanie bugów wszelkiego rodzaju.

- Oszustwa, próby wyłudzeń, oszustw.

- PLVL

-Obrazy ( różne obelgi, permanentny ban w zależności od stopnia )

- Potrójny komunikat Party Program Detected

- Udostępnianie konta ( tzw. Public Account )

- OVC

- Modem Tapping ( Tapper )

- Zmiana IP i proxy

- Sprzedaż kont.

Więc, jeśli Cię to uraża możesz napisać ticketa, może dostać bana na minuty, może kilka dni, jest to mało ciężko obraza, lecz marna prowokacja ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

czesc nie chce robic nie potrzebnie tematu wiec gosciu napisal ze nagral jak uzywam buga zrobilem to raz podczas meczu grozi mi za to ban?

Opublikowano

czesc nie chce robic nie potrzebnie tematu wiec gosciu napisal ze nagral jak uzywam buga zrobilem to raz podczas meczu grozi mi za to ban?

Jeżeli nagrał i wyśle ticketa to grozi Ci za to ban :)

Bugowanie działa jak wspomagacz do gry :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nastepnym razem zrob temat.

Czy grozi Ci ban hmm... wiele osob pisze, ze nagrywa itp a tak naprawde tylko straszy jednak jesli na serio Cie nagral i wysle to owszem mozesz wylapac bana. Mysle ze po wyslaniu filmiku pierw by cie sprawdzili jeszcze ale to juz zalezy od nexona.

@edit kurcze pisze z telefonu i wilczek wyprzedzil xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...