Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bol "Got BugSplat with script Unknow at function OnWndMag"

merf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po kilku minutach gry wyskakuje mi okienko z napisem :

"Got BugSplat with script Unknow at function OnWndMag"

Mam uruchomione tylko :

"Zoom Hack"

"Extra Awareness"

"Skin Hack"

"Inject Bol" - "Latest"

Wie ktoś o co może chodzić ?

Opublikowano

Dzięki, teraz działa, ale wie ktoś może jak grać z extra awareness gdyż to wydaje się najbardziej użyteczne ?

Opublikowano

Też tak mam. I moim zdaniem nie jest powodowane wersją. tylko tym że minimalizujesz LoL`a (bo tylko wtedy wyskakuje). Nie wiem dokładnie jak ci pomóc, ale może resetnij BoL`a ewentualnie, powyłączaj wszystko (tylko posiadaj zaznaczonego Inject) i sprawdź czy wywala. Jak tak, to jest błąd z BoL`em. Ja dużo w lola nie gram, a jadę na woodstock, więc nie mogę sprawdzić :/

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

co robi extra avarnes ps ja mam bugsplat jak lola minimalizuje

Jeżeli się nie myle, to pokazuje we "mgle wojny" przeciwnika tam gdzie ostatni raz się pokazał.

A tak po zatym to dziwne, bo bol dla freeuserów nie działa. Może, że jestes vipem :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Tak jest teraz vipowski do 6/08 ale nie był wcześniej. Lecz co napisał kolega 2 posty wcześniej nie rozwiązuje problemu niestety :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...