Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Od której ligi gra się normalnie?

bikowalczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ostatnio jak boostowałem kolegi konto, w BRONZE 1 spotkałem oganiętych ludzi :D, wbiłem do lobby wybierania champów wszyscy piszą pozycje które grają, ja im wkleiłem profil z lolkinga (+200lks w ostatnie 2 tyg) i ostąpili lane jaki chciałem ;d

.

Opublikowano

@OFF: Hecarimem na Top'a o.O Chyba zasługujesz na Bronze.

@TOP: W Silverze II już rzadziej (ale nadal sporo) Tak w Gold III myślę że sporadycznie będą Flame'rzy.

lool kto zasluguje ten zasluguje ;o Hecarim rozpier*ala na topie chyba wszystko tylko nikt nim tak nie gra, w sumie to dobrze ;)

A co do tego flame itd to na goldzie juz sie tego tak czesto nie spotyka chyba, ze jakiegos imbecyla dostaniesz do teamu :)

a tak btw. to mam znajomego ktory nie dawno wbil 30 lvl, zagral pare rankedow i do silver 2 go wrzucilo a jest totalnym zerem.. nie umie kompletnie grac w ta gre i stad sie biora pacany ktore niszcza gry xD

Opublikowano

Jestem w gold 2. I taka sensowna gra u mnie zaczynala sie od silver 2. Zaczynalem od brazu i wiem co to jest. Teraz konto sprzedalem i gram na west gdzie mam konto z silver 1.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

ja zaczynałem sezon 2 z silver 5. zawsze mowilem ze mam noob teamy itp,ale po 500 rozegranych rankedach sie wkurwilem...spialem sie i zaczynalem carrowac czym sie da i jak sie da,wszedlem do silver 1 w 2 tygodnie. potem w tydzien z silver 1 do golda 5 i teraz mam serie do gold 4. wedlug mnie tutaj juz nie ma tak duzo flejmu,chociaz trolle się zdarzaja :) moj sposob na trolle to ignorowanie ich,najczesciej pomaga. NIGDY NIE KARM TROLLOW

baner.png

Opublikowano

Ten wyzej dobrze mowi. Najlepiej ignorowac czat. Zamiast ss to uzywac pingu (bo od tego on jest) i miec wardy oraz teleport. I co ci wiecej potrzeba?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dla mnie to od ciebie zależy w jakiej lidze się znajdujesz. Dlaczego

inni jakoś potrafią wyjść z bronz czy też innych lig za parę dych? Na

allegro pełno takich ofert i jakoś dają rade z tymi "feederami" w teamie

grać. Sam widziałem dziś film w którym koleś umiał grać choć jego team

nie zbyt, ale wygrali mecz rankingowy ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/971786-tut-jak-zostac-forumowym-prosem/

I każdy może zarobić parę dych ;)

Opublikowano

Kazda liga jest dobra przekonałem sie o tym wczoraj jak wygrałem z 15-17 rankedow z rzedu . Z 3-5 razy trafił sie Afk a raz nawet fiddle 0/20

I to były wygrane

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

Jak się grać nie umie to się spada, i wybieranie picków nie ma znaczenia w brązie. Trolli możesz mieć wszędzie, lecz om wyżej tym mniej.

Opublikowano

Gra sie normlanie juz od gold 3 plat 5 juz tam mają swoje mainy i są ogar .

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...