Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Questy

eXtreemPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam otóż taki problem.

Gramy z kolegą w Neverwinter i gdy skończyliśmy questa na około 18 poziomie, dalej już nic nie możemy zrobić. To znaczy, że nie mamy więcej questów do wzięcia. Skończyliśmy questa u takiej jakby diablicy nad takim morzem i to wszystko, przeszliśmy każdą mapę i u nikogo nie ma questów i nie wiemy co mamy teraz zrobić. Proszę o pomoc.

Limit + i 5 czekają ! :)

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Exp tam gdzie skończyłeś, lub jeżeli chcesz w lokacji dalej gdzie potwory mają większy poziom i leci więcej doświadczenia :)

Ale polecam poszukać questów bo na 100% jakiś jest, zawszę są questy i nigdy nie trzeba wbijać poziomu, bynajmniej ja u siebie nie miałem takiego problemu.

Na twoim poziomie to chyba w podwieży będzie dobrze doświadczenie leciało.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Exp tam gdzie skończyłeś, lub jeżeli chcesz w lokacji dalej gdzie potwory mają większy poziom i leci więcej doświadczenia :)

Ale polecam poszukać questów bo na 100% jakiś jest, zawszę są questy i nigdy nie trzeba wbijać poziomu, bynajmniej ja u siebie nie miałem takiego problemu.

Na twoim poziomie to chyba w podwieży będzie dobrze doświadczenie leciało.

Zwykłe pierdzielenie.(zaznaczony tekst) Sam próbowałem z 1 lvl na ostatniej mapie expić i dostawał normalnie doświadczenie za moba. Wniosek jest taki, że tylko zadania pomogą wbić poziom lub pvp. Zresztą bynajmniej to nie jest przynajmniej.

Opublikowano

Witam, mam otóż taki problem.

Gramy z kolegą w Neverwinter i gdy skończyliśmy questa na około 18 poziomie, dalej już nic nie możemy zrobić. To znaczy, że nie mamy więcej questów do wzięcia. Skończyliśmy questa u takiej jakby diablicy nad takim morzem i to wszystko, przeszliśmy każdą mapę i u nikogo nie ma questów i nie wiemy co mamy teraz zrobić. Proszę o pomoc.

Limit + i 5 czekają ! :)

Hm , dziwna sprawa ponieważ sam niedawno zacząłem grać na nowej postaci i questy miałem cały czas. Ale słuchaj polecam Ci arenę (dominację pvp), pobij się troszkę i wbij lv ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...