Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś mnie okradziono z konta steam! Wysłałem już wiadomość do supportu, ale co jeszcze mogę zrobić? A przy okazji, złodziej to na 99% pewien użytkownik mpcforum!

Opublikowano

Nie jestem pewny ale nic ci nie mogą zrobić, bo podawanie komuś hasła jest niezgodne z bla bla bla bla bla ... a skąd oni mają wiedzieć że to TY nie chcesz JEMU ukraść konta... :c

Opublikowano

Nie jestem pewny ale nic ci nie mogą zrobić, bo podawanie komuś hasła jest niezgodne z bla bla bla bla bla ... a skąd oni mają wiedzieć że to TY nie chcesz JEMU ukraść konta... :c

Podałem im starego maila, i cd-keya do gry, którą tam aktywwowalem

A jeżeli ten złodziej jest z mpc, mam to gdzieś zgłosić?

Opublikowano

Podałem im starego maila, i cd-keya do gry, którą tam aktywwowalem

A jeżeli ten złodziej jest z mpc, mam to gdzieś zgłosić?

Podawałeś email, hasło to report nic mu nie zrobi.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wyślij screen pudełka z kodem, albo sam kod, login i stary e-mail. Ja cudem odzyskałem tak konto po dwóch latach...

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

Wyślij screen pudełka z kodem, albo sam kod, login i stary e-mail. Ja cudem odzyskałem tak konto po dwóch latach...

wysłałem im cd-key, i stary mail, właśnie :) Teraz tylko czekać.

Opublikowano

Wiesz, jeżeli miałeś tam jakieś gry i konto było o sporej wartości to zgłoś to na policję ;) . Zajęliby się tą sprawą gdyż jest to dla Ciebie strata materialna o X wartości .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Wiesz, jeżeli miałeś tam jakieś gry i konto było o sporej wartości to zgłoś to na policję ;) . Zajęliby się tą sprawą gdyż jest to dla Ciebie strata materialna o X wartości .

Człowieku, ok. 20 gier, razem warte z 60, 70 eur, nie liczyłem, ale 2 gry to już 30 euro.

A sprawdzali mi by komputer? Bo mam troszkę pirackich rzeczy, np. nie wiem jak by na GTA SA zareagowali, bo mam orginał na steamie, i pirata, bo na piracie mam podmianki, o w sampie działają, itp.

Opublikowano

Coś mi się widzi, że skoro jest to użytkownik MPC, to zapewne dałeś mu dostęp do konta, czyli to nie złodziejstwo, bo miał dostęp do wszystkiego :)

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Coś mi się widzi, że skoro jest to użytkownik MPC, to zapewne dałeś mu dostęp do konta, czyli to nie złodziejstwo, bo miał dostęp do wszystkiego :)

Nic mu nie dawałem... -.-

Opublikowano

Jeśli dobrowolnie podałeś swoje pasy, to support za to nie odpowiada. Nic nie dostaniesz, jeśli sam zgodziłeś się na transakcję. Poczytaj sobie trochę o tym to się dowiesz, że wszelkie kradzieże kont, nie są u nich brane pod uwagę. Załóżmy masz grę, ktoś Ci coś ukradnie, ale Ty się zgodziłeś, aby udostępnić mu swoje pasy to nic z tym nie zrobią.

Opublikowano

Jeśli dobrowolnie podałeś swoje pasy, to support za to nie odpowiada. Nic nie dostaniesz, jeśli sam zgodziłeś się na transakcję. Poczytaj sobie trochę o tym to się dowiesz, że wszelkie kradzieże kont, nie są u nich brane pod uwagę. Załóżmy masz grę, ktoś Ci coś ukradnie, ale Ty się zgodziłeś, aby udostępnić mu swoje pasy to nic z tym nie zrobią.

Jeszcze raz powtarzam, nikomu nie dawałem hasła!

Opublikowano

Jeszcze raz powtarzam, nikomu nie dawałem hasła!

No to ściągałeś jakieś wspomagacze do gier, lub program dodający "kredyty" do pewnejj gry ITP, lub program z KeyLogem, wiem bo też tak raz miałem, ale poczty hu* nie dał rady zhakować za dobry jestem :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No to ściągałeś jakieś wspomagacze do gier, lub program dodający "kredyty" do pewnejj gry ITP, lub program z KeyLogem, wiem bo też tak raz miałem, ale poczty hu* nie dał rady zhakować za dobry jestem :D

A odzyskałeś konto?

Opublikowano

Kolego, czy mu dałeś hasło czy nie, nie zmienia faktu iż tego hasła on również zmieniać nie powinien. No chyba, że się na to zgodziłeś..

Ogólnie rzecz ujmując jeżeli posiadasz cd-key to Support powinien Ci te konto zwrócić przecież ty za niego w takim razie zapłaciłeś i to ty aktywowałeś.

No stety czy niestety trzeba uważać na złodziei kont bo przecież na tym są spore zarobki.

W sumie zrobiłeś zdjęcie opakowania z cd-key'em? To bardziej uwierzytelniające.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Skoro mu hasla niebpodawles, to jak sie dostal na konto?... Musiales mu to jakos dac, bo by sie nie "wlamal" do bazy stima i ukradl jakies glupie gry...

Opublikowano

Miałem to samo nie dawno, i max kilka dni czekałem na odpowiedź.

Dobrze mieć pudełka z CD-Keyami hehe. :P

A poza tym... Może ochronę steama wyłączyłeś i wbił ci na konto?

Opublikowano

Kolego, czy mu dałeś hasło czy nie, nie zmienia faktu iż tego hasła on również zmieniać nie powinien. No chyba, że się na to zgodziłeś..

Ogólnie rzecz ujmując jeżeli posiadasz cd-key to Support powinien Ci te konto zwrócić przecież ty za niego w takim razie zapłaciłeś i to ty aktywowałeś.

No stety czy niestety trzeba uważać na złodziei kont bo przecież na tym są spore zarobki.

W sumie zrobiłeś zdjęcie opakowania z cd-key'em? To bardziej uwierzytelniające.

Nie mam żadnej gry pudełkowej na steama :/ Ale dałem im moje kody psc co używałem na steamie.

Skoro mu hasla niebpodawles, to jak sie dostal na konto?... Musiales mu to jakos dac, bo by sie nie "wlamal" do bazy stima i ukradl jakies glupie gry...

Nie wiem, zgadł?

Miałem to samo nie dawno, i max kilka dni czekałem na odpowiedź.

Dobrze mieć pudełka z CD-Keyami hehe. :P

A poza tym... Może ochronę steama wyłączyłeś i wbił ci na konto?

Wyłączyłem, bo chciałem sie zalogować z fona :P
Opublikowano

A odzyskałeś konto?

Oczywiście, że tak skoro mogłem zmienić hasło steam :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hmmm suport nic nie wskóra najwyżej musisz na e-mail

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

Opublikowano

Nie mam żadnej gry pudełkowej na steama :/ Ale dałem im moje kody psc co używałem na steamie.

Nie wiem, zgadł?

Wyłączyłem, bo chciałem sie zalogować z fona :P

No to juz nie odzyskasz bo równie dobrze mogli pomyslec ze ty wpisales sobie w google "kody psc" oczywiscie juz użyte i dales więc marne szanse ze takim sposobem odzyskasz.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Jak nie masz pudełka to już masz po koncie, nie trzeba było dawać pasów.

I dzięki za radę ,że 1 z 831394 użytkowników to oszust ; )

Regmannn

Opublikowano

No to juz nie odzyskasz bo równie dobrze mogli pomyslec ze ty wpisales sobie w google "kody psc" oczywiscie juz użyte i dales więc marne szanse ze takim sposobem odzyskasz.

Tak, ale może sprawdzą, że ja przez te kody kupywałem coś na steam??

Cholera, z mojego konta też to wysyłał!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...