Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Midgaard [Hamachi]

Sh4kul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEMAT ! ! !

Z POWODU ZAMKNIĘCIA BETA TESTÓW ! ! !

Informuje was:

1. Zostaną wszystkie postacie oraz konta skasowane
2. Zostanie stworzony nowy client zaktualizowany
3. Exp na serwerze będzie tylko 100%
3. Drop na serwerze będzie tylko 50%
4. Officjalny Start serwera dnia 13 sierpnia (Hamachi) lub (VPS)
5. Będzie otwarty nabór na 1x [GM] oraz 1x na [T]
6. Grałeś na Beta. Masz prawo upomnieć się na officjalnym serwerze. Oczywiście zostaniesz wynagrodzony. (Obowiązkowe jest screen z 130 lv lub 170lv) Widoczna nazwa serwera
7. Kontakt z adminami będzie jedynie na FanPage
8. Szukamy grafika który wynagrodzony zostanie [GM]
9. Szukamy Technika serwerowego wynagrodzony zostanie [GM]

Dziękujemy że byliście i jesteście razem z nami. Team Midgaard !

Zapraszamy na naszego FanPage:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Lancher będzie jeszcze. W tej chwili robię kopię serwera i włączam go. Do godziny 18:00 Pojawi się Launcher. Pozdrawiamy team Midgaard

Opublikowano

Dodaj generator MPC

Skan clienta

3h

Generator dodam jak podacie linka. Skanu clienta nie dodam za duży rozmiar ma.

@.Dexter: Nie mogę bo jak wpisze to nazwę to inny się pokazuje fanpage. Jak będzie od 20like to bd mógł to ustawić :)(Aby Twoja strona mogła mieć adres internetowy, musi mieć przynajmniej 25 fanów.)

Opublikowano

Generator dodam jak podacie linka. Skanu clienta nie dodam za duży rozmiar ma.

@.Dexter: Nie mogę bo jak wpisze to nazwę to inny się pokazuje fanpage. Jak będzie od 20like to bd mógł to ustawić :)(Aby Twoja strona mogła mieć adres internetowy, musi mieć przynajmniej 25 fanów.)

No to skan własnym antywirusem i dodajesz zdjęcie.

3h

Opublikowano

GA mnie wywalił z sieci za nic, nawet podyskutować nie można. Pro serwer. Wbiłem i od razu bug clienta. Exp tam masakra

Chcecie grać na serwerze Medium Hamachi który padnie w przeciągu tygodnia -dwóch to proszę, można zmarnować czas

The past has gone

Opublikowano

GA mnie wywalił z sieci za nic, nawet podyskutować nie można. Pro serwer. Wbiłem i od razu bug clienta. Exp tam masakra

Chcecie grać na serwerze Medium Hamachi który padnie w przeciągu tygodnia -dwóch to proszę, można zmarnować czas

Nie komentuj jeżeli nie wiesz chłopie. Serwer będzie się rozwijał i żegnam. Nie podoba się nie graj.

No to skan własnym antywirusem i dodajesz zdjęcie.

3h

Dobrze dodam

Opublikowano

Nie komentuj jeżeli nie wiesz chłopie. Serwer będzie się rozwijał i żegnam. Nie podoba się nie graj.

i tak za każdą uwagę GA grozi wywaleniem aż w końcu to robi.

Zazdrosze motywacji skoro twierdzisz, że utrzymasz na rozwijaniu tego hamachi, gram na hamachi od początku ich powstania, grałem jeszcze jak polacy nie mieli plików serwerowych, za dużo już się ograłem, dobrzy kumple zapewniali że serwer będzie stał a za dwa dni, padł i zero kontaktu. Były różne przypadki, masz aspiracje ale w końcu z Ciebie zejdą.

Czemu? Serwer exp na hamachi po prostu się nie nadaję... większość graczy zobaczy, że trzeba expić i rezygnuje z gry, ale powodzenia

The past has gone

Opublikowano

Hah? Server nie będzie się rozwijał z takim sprzętem i nastawieniem ze strony Administracji ...

Szkoda czasu na grę na takim gniocie ^^

Lagi będą przy 5 osobach xD

Opublikowano

Hah? Server nie będzie się rozwijał z takim sprzętem i nastawieniem ze strony Administracji ...

Szkoda czasu na grę na takim gniocie ^^

Lagi będą przy 5 osobach xD

haha. Chyba ci się śni. Pewnie twój komp nie pociągnie wg serwera. ;) Pzdr

Opublikowano

sh4kul

ale pojazd, gimnazjalisty w stylu "chyba Ty" będzie suckesem jeśli utrzymasz serwer miesiąc i średnia liczba graczy dziennie w godzinach 15-23 sięgnie 10 osob

The past has gone

Opublikowano

sh4kul

ale pojazd, gimnazjalisty w stylu "chyba Ty" będzie suckesem jeśli utrzymasz serwer miesiąc i średnia liczba graczy dziennie w godzinach 15-23 sięgnie 10 osob

Skoro piszesz że on nie utrzyma serwera miesiąc to ja poczekam z chęcią na twój serwer po za tym nigdy nie wiesz ile będzie osób grało grałem raz na zwykłym derinie v2 bez edycji i grało około 15-20 osób więc wszystko jest możliwe

Opublikowano

haha. Chyba ci się śni. Pewnie twój komp nie pociągnie wg serwera. ;) Pzdr

Nie raczej mi się nie śni ... Mój akurat by nie pociągnął bo nie mam zamiaru stawiać servera ...

A jak już to zobaczymy panie iluzjonisto ile server będzie stał :D

Opublikowano

Skoro piszesz że on nie utrzyma serwera miesiąc to ja poczekam z chęcią na twój serwer po za tym nigdy nie wiesz ile będzie osób grało grałem raz na zwykłym derinie v2 bez edycji i grało około 15-20 osób więc wszystko jest możliwe

Racja.

Opublikowano

Skoro piszesz że on nie utrzyma serwera miesiąc to ja poczekam z chęcią na twój serwer

czy każdy krytyk filmowy musi nakręcić swój film przed skrytykowaniem innego filmu? Czy ktoś musi sam napisać książke zanim skrytukuje inną?

Macie argumenty z dupy wzięte.

Czas pokaże, ja ze swojego doświadczenia wiem, nie było i narazie nie ma serwera hamachi który utrzymywałby się miesiąc - dwa, bez żadnych zmian i problemów i raczej nie zapowiada się by takowy serwer ktoś stworzył.

po za tym nigdy nie wiesz ile będzie osób grało grałem raz na zwykłym derinie v2 bez edycji i grało około 15-20 osób więc wszystko jest możliwe

o co Ty nie powiesz grałeś raz na zwykłym Derine - hmm jak fajnie się składa, że to akurat pliki pvp a serwery hamachi na takich plikach przyciągają ludzi, a nie na plikach exp.

The past has gone

Opublikowano

Kiedy officialny start bez beta testow ?

Zobaczymy. Chodź nie chcę obiecywać to zobaczymy. Pierw chcemy dopracować serwer a potem będziemy officjalne otwierali. Pozdrawiamy team Midgaard

Opublikowano

Hm, nie polecam. Byle jaki grafik nawet początkujący miał by władać rangą "GM". Źle robicie :) No ale powodzenia :>

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...