Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór Serwera

Zansonify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodać również można, że kiedyś jak mieliśmy ruską gwardie (rusków co w nocy pilnowali WvWvW) to na BlackTide było najwięcej Polaków i wszystko wygrywaliśmy w WvWvW :) Teraz się wszyscy przenieśli na underworld więc tam się opłaca grać, chociaż ja osobiście jestem w gildii Holy Inquisiton i oni też nieźle koszą na WvWvW :)

Opublikowano

Na underworld jest całkiem przyjemna ''atmosfera'', rozgrywka jest niemalże świetna. Co do blacktide to nastawiałbym się na sporą ilość osób niedojrzałych i ciut niepoukładanych. :)

Opublikowano

Ja wybrałem Blacktide i po części żałuję. Z jednej strony jest fajnie, bo masa rodaków, którzy ci wytłumaczą co i jak, ale z drugiej strony spora część to totalne gimby, które na czacie ogólnym spamują jakimś gównem i robią sobie prywatne rozmowy. Jedyne co trzyma mnie na tym serwie, to mała chęć wydania kasy na transfer i dobra gildia (No Life No Fun).

7m9a.png

Opublikowano

Trolle zawsze były i będą, nie przejmować się tymi tyle. Ja często z moją gildią chodzę na CoF'a gadając na ts'ie albo na WvW i nie przejmuję się ludźmi z czatu :)

Opublikowano

Gram na Blacktide, polaków sporo, porównania do Underworld niestety nie mam.
Na WvWvW bywa słabo, jakiś sojusz by trzeba było zawiązać, ale to nie dla mnie zabawa jak jeszcze się commandera nie ma :(

Ogółem wybierasz między Blacktide i Underworld. Chyba że nie chcesz polaków to losuj ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...