Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Fx iMba wbil diament V

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co to piszesz? To nie jest smurf, bo on nie grał na LCS więc ten temat jest założony bez sensu. Ale i tak gratulacje dla niego, a ja lubie ogladac jego streamy bo czasami ma fajne teksty xD Przed chwilą

ImbaMatka: Wyłącz ten komputer bo ci sie spali

Imba: Komputer jest mój moge go spalić

ImbaMatka: Otwórz okno

Jebłem xD

Opublikowano

Przeciez Imba to jest taki koles w starcraft 2 chyba koreanczyk.. Ale nie jestem pewien ale gra taki typek.

Co do tematu to nic ciekawego, ciągle flamuje i pewnie wybijal sie ryzem na bolu :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

hmmm ciekawe co to za kolega , yelowstara zniszczyl? Ciekawe jeden z lepszych adc zfeedowal twojego kolege ? hmm nie wiedzialem ze yelowstarr to retard , a teraz gra supportem to nic dziwnego trudno wycarrowac supportem ... nie ciezko zabic supporta na adc... Po za tym yelowstar trolluje czesto gry , jako ze nie streamuje czasami leavuje gry lub flam`uje.

oo gownoznawca sie znalazl, jakbys jeszcze potrafil dobrze napisac jego nick to bylby sukces!!

Idz pisac poradniki dla drewien, bajkopisarzu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdego wyzywa, flamuje i jest strasznie toksyczny. Czasami wejdę na jego stream, jak nic innego nie będzie ale lubię się pośmiać z humoru, który np oferuje qtpie, czy też phantomlord. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Imba dobry gracz, wp. Co prawda do Creatona mu daleko, ale Imba gra jak gra, rok przerwy przez studia miał, więc skilla największego nie będzie miał jak kiedyś, ale dalej jest na topie jeżeli chodzi o polskie ADC.

Przez banana na głównym koncie za flame, musiał wbijać od g2 na diament. Streamy różnią się od dawnych streamów przed roku, jest o wiele mniej flame'u i o wiele lepiej się go ogląda, dalej można się pośmiać. W końcu nie bez powodu ma najlepszą oglądalność jeżeli chodzi o polaków streamujących :)

Opublikowano

hmmm ciekawe co to za kolega , yelowstara zniszczyl? Ciekawe jeden z lepszych adc zfeedowal twojego kolege ? hmm nie wiedzialem ze yelowstarr to retard , a teraz gra supportem to nic dziwnego trudno wycarrowac supportem ... nie ciezko zabic supporta na adc... Po za tym yelowstar trolluje czesto gry , jako ze nie streamuje czasami leavuje gry lub flam`uje.

jak masz skilla na poziomie bronze 6 to nie umiesz carrować supportem

powiem tylko że wystarczy dobry grab (blitz) i wygrany tf nawet gdybyś miał same retardy w teamie.

na lini wystarczy nawet nami + vayne. Q nami z lekko ogarnietą vayne i bot jest twój

zapewniam cie koleszko że carrować jest łatwiej supportem niż solo toppem

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Najlepszy na świecie na pewno nie jest , w Polsce , może , może .

Ale prawdą jest , że gościu jest naprawdę dobry i czasem też go pooglądam .

Jedyną wadą jest to , że dużo flejmi .

Ale po co zakładać o tym temat ;o

giphy.gif ­

Opublikowano

Tam nie radzi, on po prostu daje im fory ;). A już tak poważniej, koleś gra na takim poziomie jak wielu innych ADC. Ani lepiej, ani gorzej, jedyne co go wyróżnia to to, że trafił sobie w nisze i rzucając średnio inteligentne żarty zdobył trochę fanów. Mówienie o nim jako o topowym ADC nawet w kontekście Polski jest po prostu śmieszne.

Opublikowano

Coś nie bardzo radzi sobie w tym diamencie :unsure:

9ca3bw03ghqw.png

Cóż, skończył mu się boosting :3.

@TOPIC

Nie znam go, ale mu gratuluje :)

8372383248.png
Opublikowano

Oglądałem wczoraj jego 2 mecze i przegrał je przez team, bo sam świetnie sobie radził na bocie. Tylko na początku taki teemo mu przegrał grę i jarvan. Następnie ktoś tam inny ;] Może jakby grał duo to by mu lepiej szło ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@up

Meczu tristaną nie oglądałem ;] Ale twitchem jak grał to tak jak pisałem przegrał przez teemo i jarvana ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

No jakby nie patrzeć Hossan rozpykał kilku LCSowych ADC... a jak poszło na LCSach Imbie? łups... Imba nie łapie się do rosteru żadnego teamu, który miałby szanse na LCS...

Opublikowano

hmmm a nie pamietasz Frag Executors? Fx nie raz rozwalali Sk Gaming , M5 i fnatic . Imba nie gra w teamie mimo ze mu proponowali , on woli studia ... Poczekamy jak imba wbije diamod 1 i zobaczymy jak sobie da rade na gwiazdy lcs`a . A rankedy teraz przegrywa przez diamond 5 wyboostowane silvery itp. ciezko jest wybic sie z diamond 5 i jak ktos oglada stream to zawsze w jego grze znajdzie sie widz jego streama ktory idz z nim na bota i trolluje mu gre walac ulta na miniony albo wpierdalajac sie specjalnie pod towera .

Opublikowano

Pamiętam FX`ów... a Imba jest za słaby psychicznie na duże granie, pamiętasz co się stało po lanie kiedy FX dostało od MYMu albo 0:3 na IEM Cologne? Nie mówię że on gra słabo, bo gra dobrze. Ale twierdzenie, że jest on best ADC w Polsce jest zdeczka śmieszne.

Opublikowano

kiedy ty miales lana fx vs mym? jak wtedy mymu nie bylo bo kubon gral w fx ? a czaru mial team z arquelem w 3vs3. Jest gorszy od creatona ale na 100% lepszy od maklera , makler gra w mym ze wzgledu na to ze jego brat jes best junglerem w polsce . Bez maklera nie bylo by mokatego i musieliby szukac nowych graczy . Ale jak pamietamy to imba jak mial forme sam rozwalil duo makler i libik

Opublikowano

Ale mowicie ze makler kozak itp,jak to iMba powiedzial

" Prawie nikt ich nie lubi ,to takie oszusty są jak ktoś ma dc w enemy to odrazu mówi że trzeba barona ,jego brat tak samo " dlatego Fx iMba nie lubi braci Kukier

kxAyLut.png

Opublikowano

Co za pacany komentują tutaj to ja nie wiem.

Nie interesuje was to? Wypierdalać z tematu jebane pacany, nikogo nie interesuje wasze zdanie.

Piszecie, że jest słaby, ale on przynajmniej potrafi wbić ten diamond, nie tak jak większość z was.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

A chuj nas to kurwa interesuje..

tyle wygrac new konto i jeden post w chuj lajkow xD

@topic kiedy on streamuje i podajcie linka najlepiej zobacze sobie tego prosa

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piszecie imba jest niczym itp , sami wiecej pewnie nie osiagneliscie w lolu a przeciez to on gral na iem a wy nie jakos on ma diament a wy nie , czepiacie sie go a pewnie sami go ogladacie i dziwne jest to ze w kazdej grze ma wysokie KDA sprawdzie sobie na lolkingu mimo to ze diament to i tak potrafi uzyskiwac KDA 10/0 , 5/0 i to prawie w kazdym meczu , wiec prosze sie zastanowic napewno imba jest lepszym adc niz makler ktory nie pokazuje klasy na lcs`ach . To dziwne ze wieksza czesc z was mowi ze to ciota a sami go ogladacie . koles grajac 3tyg wbil diament z gold 3 . Jeszcze nie zapomne jak gral rok temu i 3-4 razy trafil na ocelota , oral go jak szmate to samo bylo z alexichem i maklerem nawet jak makler duo bot z libikiem przegral na soloq imbe na bocie .

hah rozjebałes mie koles ^^^ mam diament 3 &&& do 5 z bolem i co? ale mam i nei flejmie i umiem isc na kazda linie a nie jak on kurwaa ahahahahah najlepszy adc siwiat jebłem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...