Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium i 5 slot

sasadas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne pytanko mam :P jak mam kupić sobię 5 slot ??? Bo mam premke gold na 1 dzień ale nie da się kupić, bo wyskakuje że przy tej premce jest 5slot za free. Są jeszcze premki bronz i silver ??? Nie chcę kupować za NX :p

Opublikowano

To jest wlasnie logika nexona.. Zeby kupic 5 slot musisz miec premium ale zeby go kupic nie mozesz miec 5 slotu ktory jest razem z premium.. Rob co chcesz.. Dawniej byl taki trik ze usuwalo sie 5 slot kilka godzin przed koncem premki. Mozesz tego sprobowac. Jak zostana 2-3 godziny do kkonca premy to wejdz w inventory -> items i usun 5 slot. Jak go nie bedzie to sie nie da ale jesli bedzie i sie usunie to prawdopodobnie bedziesz mogl kupic

Opublikowano

To działa tak, masz premium wraz z 5 slotem, ilość trwania 5 slotu jest równo warta ile ilość trwania premki.

Jest w pewnym sensie blokada, że jak masz premium nie możesz kupić dodatkowych dni slotu, jedyny sposób na 5 slot bez premki to hack bądź też kupno w Item Shopie na stronie 5 slot za ponad 2000 nx cash? :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...