Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie,Pomocy]Karta Graficzna dla mojego zestawu

TheSzoker18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam złożyłem swój zestaw i brakuje mi karty graficznej czy możecie mi polecić karte która będzie pasować do mojego zestawu gracza.Nie chce aby cena zestawu była wyższa niż 2600zł.(Jeżeli chodzi o składanie na tej stronie to mam kod rabatowy :P)

Mój zestaw:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

GTX 660ti i tylko to. Bo GTX 760 to chyba nie wejdzie (chociaż jak wezmie dysk 500gb, tańszą płyte to może i by się zmieściła).

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Roznica miedzy 660ti a 760 jest zauwazalna, wiec mysle ze mozesz troche oszczedzic na plycie (zapakowac np. G43 od msi) no i ten dysk troszeczke mniejszy, bo koszt 760-tki to okolo 950-1000zl. Mozesz tez pomyslec nad tym zeby dozbierac te 100zl i bez zmiany plyty glowje i dysku wziasc ta 760-tke.

Opublikowano

Roznica miedzy 660ti a 760 jest zauwazalna, wiec mysle ze mozesz troche oszczedzic na plycie (zapakowac np. G43 od msi) no i ten dysk troszeczke mniejszy, bo koszt 760-tki to okolo 950-1000zl. Mozesz tez pomyslec nad tym zeby dozbierac te 100zl i bez zmiany plyty glowje i dysku wziasc ta 760-tke.

Na razie wielkiej różnicy nie ma ale jak będą wychodzić nowe drivery to właśnie na plus 760 i dlatego można dopłacić ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...