Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps4 a ps plus

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dotychczas miałem xboxa ale teraz kupuje ps4 i chce już mieć wszystko ustalone a mianowicie czy według was opłaca się kupować ps plus . Czy są w nim jakieś fajne gry? Czy jest możliowść a jak tak to za ile że np dadzą ac4 lub coś takiego? Bf 3 dali dopiero po 2 latach... Czy wy kupicie?

Opublikowano

Witam

Dotychczas miałem xboxa ale teraz kupuje ps4 i chce już mieć wszystko ustalone a mianowicie czy według was opłaca się kupować ps plus . Czy są w nim jakieś fajne gry? Czy jest możliowść a jak tak to za ile że np dadzą ac4 lub coś takiego? Bf 3 dali dopiero po 2 latach... Czy wy kupicie?

Niektóre gry będą wymagać PS+ by móc grać w multiplayer, więc tak czy siak będziesz musiał kupić. Poza tym na 4 plus będzie startował od zera.

Opublikowano

Bardzo dobre są gry w PS+. Zarówno na PS3, jak i na PS Vitę. Teraz oferta w sierpniu jest chyba najlepsza. :) Tak, kupuj PS4, może kiedyś dadzą tam AC4, ale nie oczekuj tej gry w abonamencie tak szybko.

Tu masz spis gier na sierpień:

PS3:

Need for Speed: Most Wanted

Mafia II

Spec Ops: The Line

PS Vita:

Lego: Władca Pierścieni

When Vikings Attack!

AxeePL.png

Opublikowano

To jest nieistotne czy się opłaca czy nie, jeszcze chcesz grać po sieci to będziesz musiał kupić abonament. Przeszło 85% gier będzie potrzebowało PS Plus do gry po sieci.

Tylko gry F2P nie będą tego potrzebować.

Ja wykupię bankowo skoro teraz korzystam i raz w roku kupuję sobie abonament to czemu mam z tego zrezygnować przy nowej konsoli?!

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...