Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] OC Pamięci RAM

mmiskow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma pytania, ale ogólnie możesz się bawić z tą pamięcią, jednakowoż moim zdaniem nie ma to większego sensu gdyż stracisz czas a wydajność będzie znikomo większa, a grach w ogóle tego nie odczujesz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie ma pytania, ale ogólnie możesz się bawić z tą pamięcią, jednakowoż moim zdaniem nie ma to większego sensu gdyż stracisz czas a wydajność będzie znikomo większa, a grach w ogóle tego nie odczujesz.

Wiem że na i7 bez oc 1333 jest najlepsze ale gdy się go podkręci to 1600 lub 1866 jest dużo lepsze

2309009450.png

Opublikowano

Wiem że na i7 bez oc 1333 jest najlepsze ale gdy się go podkręci to 1600 lub 1866 jest dużo lepsze

Combative już wytłumaczył, że nie ma to większego sensu. Jak chcesz możesz spróbować podkręcić ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Gdzies kiedys wyczytalem ze ta hyperx-y maja kiepskie kosci pamieci, moje z 1600 ida max do 1716 i wiecej nie chca. Podobno zdecydowanie lepiej kreca sie zwykle najtansze goodramy, niby wchodza z 1333 na 1600 bez najmniejszego problemu przy stockowym napieciu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...