Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] aktualka 8.7

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czemu nie wprowadzili chinola itd ? Kiedy w końcu bedzie można sprzedać SP za Golda ? Byłem na wakacjach przez 2 tyg wiec nic nie wiem

Opublikowano

Akwus <jak to bombardinio kiedyś mówił> wkleje Ci cytat z pewnego forum :)

Jak każdy wie , miała być opcja sprzedaży SP za golda przez liczne w nim wprowadzone zmiany , Osobiście ja, czyli Boom napaliłem się na tą ofertę i byłem już przekonany ze tak zrobie , czyli przełozyłem załoge i zdiąłem moduły doładowałem golda wliczając 7200 golda za SP by kupić T34..czołg stał bez ruchu , więc postanowiłem napisać do supportu w tej sprawie , bym wiedział na czym stoje , chciałem dostac swoje 7 k tu moja wiadomość do supportu : Kategoria:WoTDział:Towary wirtualneWitam cały Team WG.W tym patchu dostaliśmy możliwość sprzedania SuperPershinga za jego cene.Chciałbym tej zamiany/sprzedaży dokonać , tylko w jaki sposób ?zamienicie mi wy go , czy po prostu mam go sprzedać i zamiast kredytów wpłynie mi gold ?Proszę o szybką realizacje gdyż kończy mi się premium a chce trochę na premce z nowym t34 pograć Pozdrawiam ,BoomBoomPL prosto z linii frontu ! a o to odpowiedź po której chcialem usunąc konto i strzelić z haubicy na goldzie w cały team WG.

Aleksander Carter 24 Lipiec 2013 14:49

Witaj BoomBoomPL,Dziękujemy za skontaktowanie się z nami w tej sprawie. Możliwość sprzedaży czołgu T26E4 SuperPershing za złoto nie została uruchomiona, ponieważ ostatecznie w wersji 8.7 żadne zmiany nie zostały do niego wprowadzone.Jeżeli w przyszłości pojawi się potrzeba wprowadzenia zmian w tym pojeździe, użytkownicy najprawdopodobniej wówczas otrzymają opcję sprzedaży go za złoto.Mam nadzieję, że to wyjaśnienie odpowiada na wszystkie Twoje wątpliwości dotyczące sprzedaży SuperPershinga. :- )Pozdrawiam! Jak widać nagle mają całkiem inną odpowiedź na to i nie podają dokładnej daty kiedy to ma być , nie mamy nawet pewności czy w ogóle będziemy mieli możliwość dokonania sprzedania SP za golda , jak nam obiecano.

Także tego nikt nie wie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...