Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak nie dostać bana za multiklijenta?

Nostale354

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za niedługo event letni, mam zamiar robić rajdy i dawać boxy na 2 postać żeby szybciej zarobić oraz wyexpić boską wróżke światła do 80% a ja mam tylko 1 komputer...

Jak nie dostać bana za multiklijenta? A jeśli dostane bana to na ile?

Jak gm mi udowodni że miałem 2 nt odpalone na 1 kompie,czy moge się bronić tym że mam router w domu i dwa kompy z tym samym ip?

Prosze napiszcie jakie macie sposoby aby nie dostać bana.

Opublikowano

Gm'owie raczej nie sprawdzają, czy masz odpalone 2 konta na jednym IP, a jeżeli już chcą to zrobić, to musiałbyś coś przeskrobać. Nie bój się, ja 4 lata używam multiclienta i jeszcze nic się nie stało :)

Opublikowano

A w razie, gdyby to mozna sie zawsze wybronic osiedlowym ip.

Dostałem już bana za słownictwo czy to oznacza że ryzyko dostania bana jest większe?I czy za to można dostać bana na stałe?

Opublikowano

Dostałem już bana za słownictwo czy to oznacza że ryzyko dostania bana jest większe?I czy za to można dostać bana na stałe?

Za słownictwo nigdy nie ma perma ... I to nie zwiększa ryzyka

nostaleh.png
Opublikowano

To jest tak, że im więcej miałeś kar tym kolejna będzie "ostrzejsza" i w ten sposób można nabawić się perma :p.

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? Kara za slownictwo podlega innej karze niz kara za mc.

Opublikowano

Ooo lubię pierniki :33

Co do tematu to jak napisał zielak, można się bronić osiedlowym IP lub po prostu, że kilka osób gra w nt z Twojego bloku :P

Opublikowano

up: To nic nie zmienia. GF prosi graczy w takiej sytuacji o napisanie do nich. To czy dostaniesz bana czy nie to kwestia losu.

PS: To jest MultiKlient .Nie MultiKliJent. Klijent , klitent to 2 rozne rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...