Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworze darmowy hosting Minecraft

Argonas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle ze cos takiego juz istnieje.... freeservers.pl

Opublikowano

nie dziala mi ten darmowy serwer znacie moze cos jeszcze do 5 slotow, z znajoma chcialem pograc a przez hamachi nudzi juz..

Napisz do mnie na PW, to pokieruje cie z rejestracja na naszej stronce.

Opublikowano

Dobrze dam tutka z darmowym serwerem narazie kupuje Panel do hostingu :)

Bd tez darmowe serwery cs oraz inne duperele :)

Up nie patrze na pieniądze mam duży zysk te 1000zł na dedyki to dla mnie nic....

Opublikowano

300mb to mało, wypada 60mb/slot powinno być ok 100mb na slot żeby nie było biedy ale jak za darmo to powinno starczyć. Sądzę że jeżeli to rozgłosisz to po chwili już nie będzie 3 pustych maszyn.

Opublikowano

Daj na 1 solt 50 MB to wychodzi razem 250MB na 5 soltów . A masz 3 dedyki po 16GB ramu to jest razem 48GB(49152MB) ramu z tego wychodzi 983 solty wiec by było 196 serwerów 5 soltowych :)

xD

Opublikowano

To powinno być zamknięte, bo temu gościowi nie wypaliły serwery... Napisze tylko tyle, że nie zabezpieczył serwerów i mu je rozwalili i potem wszystkich oskarżał co mu chcieli pomóc.

Opublikowano

Nie laguje sam testowałem nawet na modach :D

Opublikowano

Tak to jest jak sie nie wie jak sie za to zabrac porzadnie :) Pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawe ile ten "hosting" będzie działał jak po kilku atakach na serwery.

W jakim data center stoi dedyk?

Zacytuję siebie samego sprzed kilku dni, jak zwykle wakacyjny krzak nie wypalił...

Opublikowano

Zamiast mu pomóc bronić się przed atakami i wspierać go ponieważ robi dla Was , bardzo fajną rzecz mianowicie darmowy hosting serwerów minecraft , to gadacie że to kolejny nie wypał , itp.

Kolega chciał dobrze dla Was a wy go ciśniecie , wtf.

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Zamiast mu pomóc bronić się przed atakami i wspierać go ponieważ robi dla Was , bardzo fajną rzecz mianowicie darmowy hosting serwerów minecraft , to gadacie że to kolejny nie wypał , itp.

Kolega chciał dobrze dla Was a wy go ciśniecie , wtf.

Zgadzam się z tobą , ponieważ on chciał wam dać darmowe serwery ,a wy go teraz ciśniecie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...