Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna rzecz Justina Biebera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jaja, ktos to licytuje :D Ciekawe czy facet wysyla swoje wlasne gowno, czy moze zbiera psie z ulicy ? :>

Przecież jest napisane, że Dżastina -.- pewnie wysyła te sztuczne^^

1357577137-U262310.png

Opublikowano

60fd5c9dc150771d9573b775bd316682_1325806

Głupota ludzka zaczyna mnie ostro przerażać... kiedyś artystę się kochało za muzykę i trofeum były płyty, a teraz? Jeden wielki syf i ośmieszanie.

Opublikowano

Pomimo tego, że to robi się już nudne nadal to ktoś licytuje i nadal ktoś na tym zarobi ^^

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Każdy teraz moze tak zarobić, np dać "sperma bibera," itp, ludzie są teraz na tyle głupi że nawet to kupią.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Każdy teraz moze tak zarobić, np dać "sperma bibera," itp, ludzie są teraz na tyle głupi że nawet to kupią.

Spermy to ja mam pod dostatkiem, chyba zaczne sprzedawac :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Mówię wam za niedługo będzie ''Kupa którą zrobił Justin Bieber'', myślałem, że już nic bardziej idiotycznego od piasku po którym chodził Justin Bieber nie zobaczę, a jednak. :)

Opublikowano

biebera nikt nie kocha za muzyke ktora robi XDD

Never mind. Ale chodzi o samą ideę - ludzie sami się ośmieszają. W tym 'fani', a właściwie '(pseudo)fanki'...

Opublikowano

Chore to :P Jak widać głupota nie zna granic..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

60fd5c9dc150771d9573b775bd316682_1325806

Głupota ludzka zaczyna mnie ostro przerażać... kiedyś artystę się kochało za muzykę i trofeum były płyty, a teraz? Jeden wielki syf i ośmieszanie.

Skisłem, od kiedy Zjeber to artysta?

shoob.png

Opublikowano

Skisłem, od kiedy Zjeber to artysta?

Chciałeś być śmieszny, ale Ci coś nie wyszło.

A teraz odsyłam do słownika bądź cioci Wikipedii i polecam sprawdzenia, co oznacza słowo 'artysta'. ;)

Zasmierdzi sie ;p

Jeżeli ktoś to naprawdę kupi i naprawdę dostanie do domu to zwątpię w to społeczeństwo. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...