Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fala Feederów a Wakacje

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka że przegrywacie przez samych siebie ;]... siedzicie w tym jebaym brązie/silverze i niech tak zostanie pozdro.

Tak, przegrywamy przez samych siebie....

Wszyscy się kurwa czepiają brązu i "macie" podejście jak do rudych..

Jak kurwa "mamy" wyjść z brązu jak grają trolle?

Opublikowano

Tak, przegrywamy przez samych siebie....

Wszyscy się kurwa czepiają brązu i "macie" podejście jak do rudych..

Jak kurwa "mamy" wyjść z brązu jak grają trolle?

Prawda...

Ci co wyszli wcześniej teraz się z nas smieją...

Ale wcześniej grało mniej ludzi w LoLa...

I było też mniej trolli którzy wbijali w 5 miechów 10 lvl ...

Mc%20Eiwano_eune_81_4_nozg.png

Opublikowano

ale wy kurwa caly czas placzecie ... Jesli nie umiecie wyjsc z bronze - silver to chyba mowi samo za siebie ze macie to na co zaslugujecie ... i nie pierdolcie o trolach bo przez ostatnie 50 rankedow nie widzialem zadnego

Opublikowano

ale wy kurwa caly czas placzecie ... Jesli nie umiecie wyjsc z bronze - silver to chyba mowi samo za siebie ze macie to na co zaslugujecie ... i nie pierdolcie o trolach bo przez ostatnie 50 rankedow nie widzialem zadnego<br />

<br /><br />Zagraj w bronzie (y)
Opublikowano

ale wy kurwa caly czas placzecie ... Jesli nie umiecie wyjsc z bronze - silver to chyba mowi samo za siebie ze macie to na co zaslugujecie ... i nie pierdolcie o trolach bo przez ostatnie 50 rankedow nie widzialem zadnego

A ty się nie udzielaj bo tylko ciśniesz na BoL'u i prosisz o skrypty do Akali bo się nie chcesz wysilać z robieniem combo : (

Dziecko Selexa

@top

Teraz to tylko same trolle lub afki, znajdzie się pare normalnych gier. Dlatego najlepiej grać z jakimś kumplem, który w miarę ogarnia to większe szanse na wina : >

@down

http://www.mpcforum.pl/topic/981981-szukam-skrypt-na-akali/#entry7934930
Opublikowano

Powiem ci tak. Jezeli masz tego dosc to zawsze idz na mida lub jungle. Mozesz carrowac gre. I pomagac tym co sobie nie radza :3

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

A może to nie feederzy tylko enemy po prostu lepsze? Na wakacjach to fala no-life'ów, którzy niszczą wszystko i wszystkich.

Opublikowano

Żadnych no-life-ów nie widziałem. Ostatnio to mnie nerwica aż dopadła. Z kumplem sobie gram a tu 2 min afk, 10min 2afk a w 23 min byłem sam z kolegą kontra 3 enemy bo u nich też afk. No bez jaj. Najlepiej grać rano i puźnym wieczorem wtedy nie ma 10 latków. Wtedy wszystko wygrywam od południa dramat.:/

Opublikowano

nie jestem typowym placzkiem, stoje w silver 5 - moze na to zasluguje ale w silverze dzisiaj bylo tak. malph nie był zbanowany wiec koles go wzial jako first picka (mial isc na mida) potem koles drugi sie spytal kogo mu wziac on odpowiada ze lb. ten wzial mu veigara bo nie mial lb - gosciu zaczal flame'owac i wyzywac, powiedzial ze idzie veigarem w ad itd itd.

tak naprawde jest, ze są trolle i afki, ja jednak nie mam zamiaru sie poddawac i probuje wyjsc z silvera.

@antywarn

tak spotkalem sie z trollem <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...