Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepszy cheat!

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to teraz ktos idze w ciemno..... a raczyc bedziecie banami naprawdę gratulacje rodzice napewno są z was dumni.

Nie rozumiem po co komentujesz? Jak nie chcesz brać udziału w konkursie to nie bierz, lol. Poza tym nie wiem jak ty ale ja swoich rodziców szanuje. ;-)

Opublikowano

Nie rozumiem po co komentujesz? Jak nie chcesz brać udziału w konkursie to nie bierz, lol. Poza tym nie wiem jak ty ale ja swoich rodziców szanuje. ;-)

Bo ma racje? Do "wygrania" ban, a konkurs zrobiony na szybko.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Czego do cholery można nie rozumieć w tak prostym regulaminie i celu konkursu? Jury podaje grę, wy robocie cheata lub bota, a następnie wysyłacie kod do brausza. Kolejne zbędne posty w tym temacie będą traktowane jak spam.

Opublikowano

Radze wam nie robcie konkursów.

"Nie rozumiem po co komentujesz? Jak nie chcesz brać udziału w konkursie to nie bierz, lol. Poza tym nie wiem jak ty ale ja swoich rodziców szanuje. ;-)"

Robisz go dla użytkowników czy dla samego siebie ?

I gdzie napisałem o poszanowaniu dla rodziców?Napisałem że są na pewno z was dumni.

"Czego do cholery można nie rozumieć w tak prostym regulaminie i celu konkursu? Jury podaje grę, wy robocie cheata lub bota, a następnie wysyłacie kod do brausza. Kolejne zbędne posty w tym temacie będą traktowane jak spam."

Jedynie co widzę w waszym regulaminie to niekompetencje.

Tak będziesz je traktował jako spam bo nie możesz się zmierzyć z prawdą.

Wasz opis jest żałosny? nie znana jest punktacja....

"Będziemy oceniać kod"

Acha ciekawe jak. Czy za samo include dostane 1 punkt?

PS:Samo to jak robicie ten konkurs świadczy także o waszym programowaniu.

Opublikowano

Radze wam nie robcie konkursów.

"Nie rozumiem po co komentujesz? Jak nie chcesz brać udziału w konkursie to nie bierz, lol. Poza tym nie wiem jak ty ale ja swoich rodziców szanuje. ;-)"

Robisz go dla użytkowników czy dla samego siebie ?

"Czego do cholery można nie rozumieć w tak prostym regulaminie i celu konkursu? Jury podaje grę, wy robocie cheata lub bota, a następnie wysyłacie kod do brausza. Kolejne zbędne posty w tym temacie będą traktowane jak spam."

Jedynie co widzę w waszym regulaminie to niekompetencje.

Tak będziesz je traktował jako spam bo nie możesz się zmierzyć z prawdą.

Wasz opis jest żałosny? nie znana jest punktacja....

"Będziemy oceniać kod"

Acha ciekawe jak. Czy za samo include dostane 1 punkt?

PS:Samo to jak robicie ten konkurs świadczy także o waszym programowaniu.

Serio myślisz, że podalibyśmy sposób oceny, aby każdy doszlifował to tylko pod dane podpunkty? Program ma być doskonały pod każdym względem i tyle. Nic więcej nie potrzebujesz.
Opublikowano

Serio myślisz, że podalibyśmy sposób oceny, aby każdy doszlifował to tylko pod dane podpunkty? Program ma być doskonały pod każdym względem i tyle. Nic więcej nie potrzebujesz.

O to niezwykłe podajecie gre w którą koleś mógł nigdy nie grać i wymagacie doskonałości.

Opublikowano

O to niezwykłe podajecie gre w którą koleś mógł nigdy nie grać i wymagacie doskonałości.

Od strony programu i tego jak został napisany. A wyciąganie adresów, czy wysyłanie requestów nie różni się w żadnej grze.
Opublikowano

Chyba chodzi mu bardziej o wywoływanie funkcji.

Więc skoro nie różni sie za bardzo czemu nie ma punktacji? Skoro prace będą podobne.

Doszlifowanie programu też jest sztuką.

Opublikowano

Od strony programu i tego jak został napisany. A wyciąganie adresów, czy wysyłanie requestów nie różni się w żadnej grze.

Serio? Wyciąganie adresów się nie rózni? No to nie wiem jak ty hacki piszesz...

Hook na DX'a uniwersalny, czy szukasz adresu? Jak uniwersalny to nie mam słów.

@edit

Czemu go nie ma w "Aktualnie trwające konkursy"?

Dobra i tak mi nie zależy na tym forum(jak większosci osóB), widzę że tu się dostaje warna za wytykanie błędów osobą z teamu.

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Zdaje się że konkurs ma na celu znaleźć świeżą krew do codersów bo podania napisali prawie sami idioci:) bez urazy.

O ile języki programowania rozumiem jako "napisz te w których zrobisz czita" to nicku ni uja nie ogarniam (jak ktoś powie to zmienie w aplikacji).

Chciałbym (i nie tylko ja zapewne) aby każdy wrzucał skompilowany program (kod dla codersów do weryfikacji czy to nie jakiś shit i program dla nas aby można było zobaczyć z czym walczy nasz kod).

Nie pogardzę pulą gier bo jak wylosuje neverwinter to nie będę psuł gry i wolę 48h :P

podobnie jak będą gnioty (metin, majnkraft itd).

i ostatnie "boty" są do (_!_) rozumiem jako jedna z funkcji cheata ale sam bot to za mało na wyższe miejsce (niż ostatnie). Wiem że u was większość to autoit 1337 i może będzie miał kto go sprawdzić a delphi niewielu z was ogarnia...

(!) tak by the way jak ktoś zrobi coś w delphi to który coders oceni kod? albo coś w perlu do gier via www? zdaje się że miszczu zna c# i vb.net, sopelek c++, a reszty w niezbędniku albo nie widać albo zna tylko auto it...

Opublikowano

Podejrzewam że gry będą w mare rozsądne, ale dalej twierdze ze nagroda ban na 2dni to żadna nagroda i żaden konkurs.

I dalej twierdze że zasady są niekompletne.

Opublikowano

Jak to czytam to naprawdę aż się uśmiałem.
Na chuja będą dawać source, mogą zawsze zrobić ss i stopkę w programie z własnym nickiem i linkiem do mpcforum.
Według mnie konkurs z dupy.

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Słabo, słabo. Albo robione na szybko albo brak doświadczenia.

1. Zamiast "Konkurs na najlepszego cheata" powinno być "Konkurs na najlepszy cheat", polecam poduczenie się polskiej gramatyki :)

2. Po co podawanie nicku, znajomości języków w podaniu ? To w końcu oceniacie doświadczenie czy cheaty ? o.0

3. Ocena kodu? yyy, jeśli cheat działa, to na choj wam kod ? To że będzie chojowo napisany to nie znaczy że będzie mało przydatny. Bezsens.

4. Jak bym brał udział to wolałbym plakietkę GoldMembera zamiast mct, lepsze możliwości ma, a na dostępie do działów dla mct mi nie zależy. Dziwne że jest na 1 miejscu.

5. Napisaliście że tutaj jest temat do dyskusji, ale nie napisaliście że w tamtym nie wolno nic pisać oprócz podań a rozdajecie warny, wiem czepiam się ale regulamin to regulamin :)

Opublikowano

Powiem tak, jak ktoś z was zobaczył by source mojego VesHacka to by nie wiedział gdzie co jest(syf w kodzie, niby OOP, ale i tak pisane jak by go nie było). Jedyny ogarnięty kod mam w External Hacku do BF P4F. Po prostu pisze tak jak mi jest wygodniej.

Szczegółów takich jak pierwsza litera zmiennej przed nazwa też się czepiacie(float fHealth; Vector3 vPosition; itp)?

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

-1 . Nie przemyślany regulamin. Plagiat kawałku kodu.... ktoś zrobi pętle a jury powiedzą że to plagiat.. xD a tak wgl. po co ten konkurs ? już niemacie co robić?

Zróbcie coś sensownego... Według mnie konkurs nie potrzebny, tylko nie jasności.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

zara zarobie warna....

nie lepiej się nie czepiać. niech robią. zauważą że ten konkurs jest bez sensu jak dadzą 20 banów (wszystkim uczestnikom) bo stwierdzą że nie warto...
regulamin jak regulamin, daliby pule gier, zroblili by losowanie i juz.
nie znam sie na programowaniu a topic to DYSKUSJA a nie zapisy. ale znajac za to ze teraz to pisze znow dostane warna za spam ;p
1.dobry DOSZLIFOWANY JAK CHEAT REGULAMIN
2.pula gier ktore moga sie pojawic w konkursie
3.Wymagania w czym ma byc pisany cheat
4.jakie nagrody bd
5.kryteria oceny, konkurs polega na tym by dostosowac sie do tego co jest napisane. chyba ze robicie konkretny ogólniak. czyli ze napisze pw do hmm wybiore zaraz os. i napisze (daje 100zł jak wygram) i piszesz ze super kod, posiada przydatne funkcie i nq :D dajta staty, nawet najprostrze. nie znam sie na programoiwaniu ale nawet i to juz by bylo lepsze:
"punkty od 1 do 10 za:
ilość kodu
zoptymalizowanie go
szybkość i jakość działania
bezawaryjność
minimalne zużycie zasobów
niewykrywalność
sztuczna inteligencja w przypadku np. mt2 - poruszanie logistyczne postacia, zbieranie konkretnej wartosci itemow itp.

mysle ze z takim czyms juz mozna spokojnie minimum konkursowe zrobic, jak sie zgadzacie dajcie znak, lajk czy co kolwiek. jestem zwyklym userem i zgaduje, zrobilem lepsza podstawe konkursu niz team ktory da mi bana albo warna.... ;___;

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dobra, w takim razie konkurs się nie odbędzie następnym razem postaramy się to bardziej skoordynować i zapewnić większą liczbę uczestników. Wszystkich zainteresowanych przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...