Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dostałem wujka konto w gw2, mam wszystkie dane, ale nie mam serial code, czy to może mi przeszkodzić w dalszej grze ?

i tam jest 80 lvl hunter, ale nie wiem jak nim grać, jak questy robic, widziałem jakieś daily quest, zrobilem ten na zabicie potworków, ale dalej nwm jak zrobić reszty

oraz chce zrobić nową postać, podoba mi się ten thief i nekromanta, prosił bym was o napisanie która jest najłatwiejsza postać

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na 80 to twoj wujek skonczyl wszystkie story line. Takie konto jest troche warte. Najlatwiejsza to wojownik(warrior). Ze swojego przykladu wiem. Ze trzeba troche ogarniac gre na magow. Acz kolwiek mam 56 lvl i rowniez ciagnie mnie do Nekromanty.

Opublikowano

Siemka, dostałem wujka konto w gw2, mam wszystkie dane, ale nie mam serial code, czy to może mi przeszkodzić w dalszej grze ?

i tam jest 80 lvl hunter, ale nie wiem jak nim grać, jak questy robic, widziałem jakieś daily quest, zrobilem ten na zabicie potworków, ale dalej nwm jak zrobić reszty

oraz chce zrobić nową postać, podoba mi się ten thief i nekromanta, prosił bym was o napisanie która jest najłatwiejsza postać

Musisz uważać by cie nie zhakowali, bez serial code nic nie zrobisz. Jak będziesz miał haka, to już po koncie.

Każda postać jest prosta i każda postać jest trudna o.0 Trzeba dostosować postać pod siebie. Wybierz jaką chcesz pograj, jak ci się nie spodoba zrób następną. Bardzo ważne jest by mieć dobry build, z dobrym buildem PvE jest bardzo proste.

Opublikowano

no, mowił mi żebym głupot nie narobił bo ma jakies tam pro elo rare itemy i zebym tego nie stracił, a co mogę robić po 80lvl ??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Isc na PVP dostac sie do guildi i robic Guild Event. Mozesz robic eventy ktore sa pod czas gdy przechodzisz z lokacji do lokacji. A co najwazniejsze mozesz isc na WvW

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Osobiście myślę że Thief jest silniejszy od Necro lecz z drugiej strony nie można ich poruwnywać.

Thief - jest idealny do gry z kilkoma osobami, lub na solo na WvW

- bardzo łatwa i przyjemna gra Pve

- możliwość atakowania z bliska jak i z daleka

- szybkie przemieszczanie się

- duże hity

- znikanie i teleportacja

Necro - doskonały do gry z wieloma osobami na WvW

- łatwa gra Pve, zabija wiele mobów na raz lecz w dosyć wolnym tempie, w przeciwieństwie do Thiefa

- atakuje jedynie z daleka, lecz posiada wiele skilli AoE

- niestety wolno się przemieszcza

- posiada przemianę na F1 która może dodać wiele różnych taktyk do waszego build-u

- nie atakuje bezpośrednio, to jego klątwy zabierają życia przeciwnikom

- może posiadać małą armię mobów które będą go chronić aż do śmierci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...