Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Prezentacja 2 map singleplayer.

MPKiller545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chcialbym wam przedstawic moje 2 mapy ktore stworzylem do call of duty 4 modern warfare. Jestem otwarty na pozytywne jak i negatywne opinie. A o to linki:

To jest ukryta treść, proszę

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

mapy bardzo fajne ale pierwsza też dobra ale minus jest taki że ty masz wyrąbistą pozycje a opozycja idzie na pałe i można strzelać do nich jak do kaczek

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Każdy wkład od siebie do Call of Duty jest przeze mnie ceniona.. także pozostaje gratulować. Nie obrazilibyśmy się za poradnik choćby od radianta do map ff kwadratu 50x50.

Mapy bardzo ładnie oskryptowane.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Ja chetnie bym zrobil poradniki do CoD4 jesli chodzi o radianta i skryptowanie ;-) Pliki .ff udostepnie na pw, ale to za pare dni. Publicznie wystawie dopiero gdy kazdy szczegol dopne na ostatni guzik, wiec tez te filmiki nie sa az tak aktualne ;-) . Jestem w trakcie robienia 3 mapy do CoDa.

Opublikowano

Cholernie dobre te mapy, chętnie przeszedłbym wszystkie mapy jakie stworzyłeś, już po mapie nr1 widziałem że nie jesteś jakimś konowałem który pierwszy raz się za to bierze :D powodzenia w robieniu 3 mapki, a jeszcze jedno, jak już skończysz, to udostępnisz te mapy dla wszystkich, czy może najpierw dla testerów itp?

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Cholernie dobre te mapy, chętnie przeszedłbym wszystkie mapy jakie stworzyłeś, już po mapie nr1 widziałem że nie jesteś jakimś konowałem który pierwszy raz się za to bierze :D powodzenia w robieniu 3 mapki, a jeszcze jedno, jak już skończysz, to udostępnisz te mapy dla wszystkich, czy może najpierw dla testerów itp?

Mapy moge udostepnic za kilka dni na PW. Kiedy skończe oficjalnie wszystkie moje mapy które mam zamiar zrobić (te mapy są czescia kampanii), kiedy dopne wszystko na ostatni guzik, wtedy udostepnie je publicznie ;)

Opublikowano

świetne mapki ;>

ZR_o79.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na [Call of Duty] Prezentacja 2 map singleplayer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...