Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w Mielnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Pracował ktoś w Mielnie na sezon? Jeśli tak to by mógł mi podać namiary itd.
Szukam w internecie pracy w Mielnie, ale może ktoś z Was pracował / pracuje tam w sezon i poda jakiś kontakt :D
Chodzi mi tu o prace w stylu jakiś bazarek - sprzedasz okularów przeciwsłonecznych / tatuaże robione henna itd.

Pracodawca musi zapewnić zakwaterowanie !

Będą like ;)

Posty nie na temat = raporcik :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

nie na temat to ty piszesz , forum nie służy do załatwiania komuś pracy

śmieszny jesteś z tym zakwaterowaniem, zysk z takiej pracy nie starczy nawet na zapłacenie jakiegokolwiek zakwaterowania a co dopiero na wyżywienie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie na temat to ty piszesz , forum nie służy do załatwiania komuś pracy

śmieszny jesteś z tym zakwaterowaniem, zysk z takiej pracy nie starczy nawet na zapłacenie jakiegokolwiek zakwaterowania a co dopiero na wyżywienie

Czy ja napisałem, że ktos ma mi załatwić robote? Chyba nie ! Napisałem, że jeśli ktoś tam pracował to może ma jakieś namiary.

Co do zakwaterowania to zapewniają też i o to się nie bój jesli nic nie wiesz na ten temat B)

I jeszcze jedno to jest dział pogaduszki więc mogę pisać na jaki temat mi się podoba chłopcze.

W Mielnie się nie pracuje, tam się melanżuje!

Wiem wiem :D Wczoraj wróciłem z stamtąd, ale nie było czasu na to, bo wiesz sam co się dzieje tam :P

W TYM TEMACIE CHCĘ WIDZIEĆ JAK KTOŚ MA JAKIEŚ NAMIARY I TYLKO TO ! INACZEJ BĘDĄ LECIEĆ RAPORTY.

1379148048-U870856.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...