Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Znacie gre podobną do DO?

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie poszukuje gry podobnej do DO, gdzie działają boty. Z góry nie ten dział ale innego znaleźć nie mogłem. Podajcie jakieś przykłady gdzie np. miesiąc wyboce i konto będzie warte 30+ zł.

Wiem jak również zakaz handlu ale tylko pytam

Opublikowano

fajny jest batle star galactica od bp gram se na servie kobol(test1) i tam w nocy pusto nwm jak w dzien

0572.jpg

Opublikowano

A jakieś inne przykłady z podaniem stronek do botów? Z góry dzięki bo oprócz darkorbita nie znam żadnych :(

Jakie są do Seafight i tych innych?

Opublikowano

SF - http://www.mpcforum.pl/forum/394-seafight/

Deepolis, Andromeda 5, Battle coś tam... Ogólnie nie ma za dużo takich gier...

Jednak najbardziej przypominające są Deepolis i SF, stronek do tej pierwszej musisz poszukać...

Ktoś wspomniał o Farmeramie, ktoś na prawdę głupi musi kupować konta w grach farmeskich

nie dość że nie ma zbytnio co robić to wszystko się powiela sadzenie-podlewanie-zbieranie :)

Więc masz nikłe szanse że ktoś kupi :)

polecam nova raider fajna gra bardzo podobna do darkorbit

Zjebali ostatnio...

+ nie ma do niej botów a max. lvl. to miesiąc, dwa ?

+ konto góra 30 zł. o ile ktoś w ogóle chce kupić...

Jednak z tego możesz mieć ładne zyski sprzedając uran w ogromnych ilościach 50kk

nie dość że możesz sprzedawać ile chcesz to masz konto :D Jakiś Sensei czy coś

za taką ilość miał z 30-50 zł. o.O

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nie znam :P

I tu powinno być ostrzeżenie za chamstwo i nabijanie bezsensownych postów -.-

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A co do gry podobnej do darkorbit to raczej Seafight to gra piracka o statkach pirackich i różnego typu

Jest jeszcze NovaRaider też podobna do Darkorbit ale botów do niej nie znam

Hmm... co jeszcze

Sfgame nie podobna do Darkorbit ale bardzo ciekawa

Opublikowano

Grałem w seafight, i byłaby fajna, gdyby nie te bajery, 2009/2010, brak wrót, podstawowe statki, do 15 lvl, i wstawało się o 3 w boże narodzenie aby nazbierać jak najwięcej pereł z lizaków :> to były czasy, no nic :/

pogram w lola, i bf3 to mi starcza :)

ale do DO wrócę, bo mają być boty we wrześniu.

Opublikowano

@UP

W DarkOrbit też jest też masa rzeczy do kupienia za prawdziwe pieniądze co zmniejsza atrakcyjność samej gry.

@Topic

Tak jak przedmówcy właśnie w stylu darkorbit jest gra seafight. Dostajesz stateczek (tym razem na wodzie) i pomału go rozwijasz, rozwiązując różnego rodzaju misje. Dokupujesz załogę, działa itd. Osobiście wolę już darkorbit. Niestety botów tam nie ma. Może właśnie sfgame. Jest do tego bot no i sama gra to banał rozwijasz postać... coś podobnego do tanotha, jeżeli grałeś.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Jak w temacie poszukuje gry podobnej do DO, gdzie działają boty. Z góry nie ten dział ale innego znaleźć nie mogłem. Podajcie jakieś przykłady gdzie np. miesiąc wyboce i konto będzie warte 30+ zł.

Wiem jak również zakaz handlu ale tylko pytam

możesz zagrać w Air Rivals :P

Opublikowano

Wejdz na www.airrivals.pl , zarejestruj się pobierz i graj, obecnie przedmioty z itemshopu dostajesz za samo wbijanie lvl , gracze chcą pomagać , młodziką, wbijaj i graj.

Opublikowano

@UP nie kręci mnie ta gra, miałem 16lvl i się znudziła, no nic prosiłbym o zamknięcie tematu, bo widzę że robi się lekki spam dotyczących tych gier.

LoL póki co mi starcza, a we wrześniu podobno znów rusza boty, więc będzie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...