Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry odtwarzacz .

TrAkZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem gdzie najlepiej umieścić takie pytanie więc tutaj założyłem temat. Poszukuje w miarę dobre mp3 w cenie do 160zł. Mp3 Będę słuchał podczas biegania więc przydałby się taki klips jak ma Ipod shuffle lub coś w tym rodzaju.

Znalazłem 2 ciekawe oferty :

Lenco:

To jest ukryta treść, proszę

Sony:

To jest ukryta treść, proszę

Mieliście jakieś doświadczenia z tymi odtwarzaczami? Może jakieś inne polecacie? Z góry dzięki :D

trakzsub.jpg
Opublikowano

Ipod minimalnie jest poza moim przedziałem cenowym. Miałem chyba 2gen. Irytował mnie ten program iTunes. Na początku używania Ipoda dłuugo kombinowałem żeby sobie muzykę zgrać. Na + w shuffle była długa żywotność akumulatorka i intuicyjne przyciski ale jednak to nie dla mnie :D

trakzsub.jpg
Opublikowano

Up. Na allegro pełno powystawowych Ipodów za niecałe 100 zł.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

ipod shuffle to nie jest to czego szukam. Dalej zastanawiam się nad tym odtwarzaczem marki Sony. Już sam nie wiem co wybierać. Zbyt dużo tego na półkach sklepowych:)

trakzsub.jpg
Opublikowano

Jak MP3 to tylko i wyłącznie Pentagram'y i SanDisk .

Pentagram VOLT jest idealny tylko już ciężko dostępny zobacz czy nie ma go w Media expert/markt sam go posiadam od 3 lat i dźwięk jest idealny .

A i Pentagram Fun tani i bardzo dobry tylko do niego musisz dokupić słuchawki bo one nie są za dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...