Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zasilacz .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak uważasz że można lepszy to podaj go a przekonamy się :), jak dla mnie nic lepszego nie będzie

Opublikowano

Nie jest ani trochę lepszy to odpowiedniki, tylko tyle że ti boost jest gorszy od hd 7850 po oc o jakieś 20% ale mówiłeś że nie podkręcasz więc po co dawac kartę droższą

Opublikowano

Wybierz sobie któryś zestaw, wydajność prawie ta sama. Zasilacz może być ten. Na nim nie rozbudujesz w przyszłości zestawu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Do obecnego zestawu zasilacz w sam raz, ale pisałeś że chcesz tani więc nie da się dać taniego i mocnego taki który ci pozwili na rozbudowę bez zmiany zasilacza kosztuje 2xx zł

Opublikowano

Kurde, tak teraz przegladam forum, i mysle ... co bd jak mi sie komp bd przegrzewac np po 3h grania ? :/

Nie będzie się aż tak rozgrzewać. Troszke podskoczy temperatura ale na tym sprzęcie nic się nie stanie.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

mam taka nadzieje . czytalem tematy z innych for, i podobno przegrzewanie sie jest okropne . trzeba co 2-3 rundy chlodzic kompa przerwa w grze itd .. ale dzieki

coollogo_com-12709341.png&_loc=image

Opublikowano

Możesz zmienić obudowę na 20zł droższą - Brutus M23. Tam masz 2 wentylatory, i jest trochę ładniejsza. posiada miejsce na uporządkowanie kabli w środku. W niej na 100% nic się nie przegrzeje.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

a mozesz wyjasnic ta zmiane ? co mi da aktualna a co zmienia radeon ? pls fast odp

Większa wydajność?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...