Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trawa od ymiru

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem wam pokazać trawę. Jak dla mnie to wygląda tak sobie ;p

vkky.jpg

72ui.jpg

aiho.jpg

Jeżeli ktoś chce jest to do wzięcia na serwerze World Of Metin2. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy ;)

^^

Opublikowano

Mam tą trawę od dawna na swoim serwerze, nic szczególnego, zupełnie nie potrzebny temat.

Opublikowano

Mam tą trawę od dawna na swoim serwerze, nic szczególnego, zupełnie nie potrzebny temat.

Może pojebało Ci się z teksturami, albo coś. :|

#guwno.

Opublikowano

Na polskim globalu będzie można to dopiero ujrzeć gdzieś za pół roku.

Do tego czasu będą to już miały wszystkie prywatne server.

Dzieki za wstawienie tego ss bo chodź mam ich clienta nie zaglądałem tam dosyć często.

Pozdrawiam.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Nic szczególnego to po huja ściągałeś na swój serwer?

Na tym serwerze są w końcu myślący administratorzy, znaczy jeden, ulepsza bardzo metina a nie jak te polskie na których jest wszystko to samo, cały czas jedno i to samo, potem płaczą ludzie dlaczego na serwerze u nich pustki są, zacznijcie myśleć trochę w inną stronę, nie chodzi na serwerach o dużą ilość zasranych przedmiotów, tylko ma być cały czas co robić, exp w party, bardzo dobra fabuła gry, sporo questów, serwer hard.

Chociaż polski nigdy dobry nie powstanie, każdy ma coś w sobie nudzącego, serio.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda tylko czemu coś takiego wprowadzają jak ja to wprowadziłem u siebie? :D

Dranie tak majo, ze szkoły uciekajo.

#guwno.

Opublikowano

Bez sensu ... Po co tą trawe dali tylko w niektorych miejscach jako obiekt ? Jak za trawe robią tez textury podloża -.- Wiec jak juz to lepiej cała mape tym obłożyć

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Nowicjusz
Opublikowano

Bez sensu ... Po co tą trawe dali tylko w niektorych miejscach jako obiekt ? Jak za trawe robią tez textury podloża -.- Wiec jak juz to lepiej cała mape tym obłożyć

ta wiesz jakby to lagowało jakby tak cała mapa była w trawie? stary.. ^^ wiekszosc nie potrafi tego dobrze zgrać z serwerem i lagow by bylo w chuj

a co do pomysłu z tą trawa to szału nie ma, mogli by ewentualnie jakies owocowe krzaki czy cos w roznych miejscach a nie jakies chwasty w pojedynczych miejscach bo to nawet wygladu nie ma

Jara mnie każdy hejt cipy wylewają smutki. I kiedy na was patrze wiem, że los bywa okrutny

Opublikowano

Jak moze serwer lagowac od obiektow ? o.O Chyba ze kompa to tak. Ew. Mozna sam ten obiekt dac do textur podloza i wtedy byloby mniej problemow

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jak moze serwer lagowac od obiektow ? o.O Chyba ze kompa to tak. Ew. Mozna sam ten obiekt dac do textur podloza i wtedy byloby mniej problemow

To nie jest obiekt to jest coś takiego jak liście na drzewach.

^^

Nowicjusz
Opublikowano

no tak chodzi mi o lagi ze strony komputera a nie serwera

@up

czyli obiekt xD

Jara mnie każdy hejt cipy wylewają smutki. I kiedy na was patrze wiem, że los bywa okrutny

Opublikowano

no tak chodzi mi o lagi ze strony komputera a nie serwera

@up

czyli obiekt xD

No nie do końca obiekt obiekty są w gr2, a to nie jest ;)

@edit: To się chyba nazywa "speedtree"

^^

Opublikowano

fajnie to wygląda, ale na pewno jak ktoś ma słaby komp to mu laguje

jeszcze poprawić ładny wygląd drzew liście itp skały chmurki i nowy wygląd budynków w m1 m2

i ładniejsze podłoże w m1

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Jest to na zasadzie SpeedTree (.spt)

No nie do końca obiekt obiekty są w gr2, a to nie jest ;)

@edit: To się chyba nazywa "speedtree"

A czy laguje Wam gra jak jest za dużo drzew na mapie? To jest zrobione identycznie jak drzewa, lecz bez kolizji z graczem.

Opublikowano

A czy laguje Wam gra jak jest za dużo drzew na mapie? To jest zrobione identycznie jak drzewa, lecz bez kolizji z graczem.

troszkie laguje.

jebs

Opublikowano

Ogółem, wchodząc do tematu, spodziewałem się czegoś lepszego po ymirze.

Troszkę się zawiodłem, nic specjalnego.

Opublikowano

Dodają ciągle do tego metina nowe rzeczy.. nie dosyć, że obecny jest już za przeproszeniem do dupy, to dodają mu coraz więcej #gunwa.

Powinni się zająć jakąś nową grą a nie ulepszaniem M2 z 2000 roku..

Opublikowano

Trawa bardzo ładnie się prezentuje na ss.

Zawsze to jakaś nowość oraz bardzo pasuje do całej reszty miasta.

Przynajmniej fajne ujęcia są zrobione .

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...