Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Sprzęt

xx18xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to jest z tym warrockiem czy jak sie ma np duzo lepszy komputer to gra szybciej chodzi bo czasami na filmach u jednych strasznie szybko ktos biegnie albo strzela szybciej niz u innych. Drugie pytanie to ilemozna mievc max fps w tej grze, i jeszcze chcem sie was spytac ile iej wiecej bede mial fps na takim sprzecie 8 gb ram nvidia gtx 760 2 gb oc intel core i5 4670 3.4 turbo boost do 3.8

Opublikowano

Tak niekiedy jest jak ktoś ma lepszy sprzęt to szybciej biega itd. To wszystko nazywa się OVC

Przeczytaj jak to działa

To jest ukryta treść, proszę

Co do fps'a nie można tego określić po sprzęcie bo każdy ma inaczej ;x

Ale sprzęt jest bardzo dobry, będziesz być może miał tzw. ovc ( w cudzysłowie )

@down

...

@down

jak napisał weeedx, ma dobry sprzęt i mówią, że gra na ovc :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up a ty wgl wiesz na czym polega ovc w wr?
Co do fps w wr to o ile sie nie myle max można miec 140. Kompa masz dobrego, ale wr jest tak dobrą grą ze potrafi ścinać na każdym kompie, poprostu kod gry jest tak dobrze napisany.... Co do szybkości w filmikach, pewności niemam, ale chyba jak nagrasz filmik z dużą ilością fps to wygląda szybciej i płynniej, tzn chodzi mi o to nie ile masz fps, a ile nagrywasz.
@edit Czyli ze nie? :D
@up Mówić a grać to 2 inne rzeczy. Ok, masz dobrego kompa, grasz przeciwko komuś kto ma słabego to jest różnica. Pograj sobie na jakimś i7 a potem na i3. Gra będzie troszkę szybciej chodzić. Co innego ovc, podkręć procesor, nie w biosie a z poziomu windowsa, u kolegi przy 34% wyglądało to jak speed hack xD. Dobrym miernikiem tego czy ktoś kreci czy nie jest sprawdzenie w ile podkłada bombe. Gdy masz dobrego kompa, lub gdy nie, plantujesz/rozbrajasz w takim samym czasie jak inni(może mała różnica, części sekundy), co innego ze strzelaniem i czasem bieganiem. Gdy kręcisz to czas ten, przy wcześniej wspomnianych 34% spadł do jakoś niecałych 4 sec, gdy normalnie to chyba 6.

87.jpg
Opublikowano

Ok dzieki. A znacie moze jakies programy do sprawdzenia fps np zeby wyswietlaly mi sie w prawym gornym rogu ?

Ok dzieki. A znacie moze jakies programy do sprawdzenia fps np zeby wyswietlaly mi sie w prawym gornym rogu ?

Opublikowano

Program Action!. Dobrze nagrywa i pokazuje fps'y. Dodatkowo latwy w obsludze. Mi dla porownania na bardzo slabym sprzecie pokazuje max 60 fps. (2x 2.4 GHz, 2 gb ram, grafika 256mb). I taka ciekawostka ze w grze wszyscy twierdza ze gram na ovc ;x Duzo do gadania ma tez system.

Opublikowano

Program Action!. Dobrze nagrywa i pokazuje fps'y. Dodatkowo latwy w obsludze. Mi dla porownania na bardzo slabym sprzecie pokazuje max 60 fps. (2x 2.4 GHz, 2 gb ram, grafika 256mb). I taka ciekawostka ze w grze wszyscy twierdza ze gram na ovc ;x Duzo do gadania ma tez system.

Ależ zauważ, że niektórzy mogą posiadać windows'a XP a Mrillis Action jest do Windows 7 + :D

Polecam Bandicam, Camtasia Studio :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...