Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Spadek FPS

Show1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się zapytać czy spadek płynności podczas czynności np. strzelanie może być spowodowany słabym łączem internetowym czy sprzętem ?

CPU: Phenom II 965 BE 3.4-4.0 Ghz

GPU: Radeon HD 7770

MOBO: Gigabyte 970a-DS3

PSU: Chieftec GPA-500s8

CASE: Brutus 410

RAM: 8 GB ( 2 x 4 Gb Kingston 1333 Mhz )

Internet: Jakiś czas temu podczas burzy spalił mi się router i na dzień dzisiejszy nie przewiduje kupna, ponieważ korzystam od mojego kuzyna, który mieszka dom obok. Siła sygnału jest dobra ( 4 kreski na 5 ). Jest to internet kablowy z TP o szybkości 6 mb/s, który jest tylko używany na 2 komputery ( ja i kuzyn ).

Nie wiem czym jest to spowodowane. Robiłem już wszystkie czynności dot. przyśpieszenia komputera typu: czyszczenie programem CCleanerem, skanowaniem antywirusem, a nawet "przyśpieszenie PC" programem GameBooster ale niestety bez rezultatów. Zmiana rozdzielczości oraz zmiana ustawień textur nie pomaga.

Opublikowano

Yyyy, sprzętem na pewno to nie jest spowodowane, jest on w wielkiej mierze wystarczający.

Skoro nic nie pomaga, powiedz kumplowi, żeby odblokował porty? Poza tym może to net za słaby?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A czy po owej burzy zaglądałeś do swojego komputera? Mogło się coś uszkodzić, bo mojemu kumplowi przywaliło i uszkodziło mu kompa, który nie był nawet podłączony ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Podczas burzy komputer był wyłączony od gniazdka a router nie. Po prostu o nim zapomniałem. Wracając do tego "Spadku FPS" po jakiej stronie leży problem i czy u was takie coś występuje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...