Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktory czolg

~1964~

Hellcat czy Cromwell  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hellcat czy Cromwell

• Hellcat
      12
    • Cromwell
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradzcie mi ktory czolg jest bardziej oplacalny dla zarobku i po prostu frajdy z grania nim, Hellcat(USA) czy Cromwell (GB). Oby dwa czolgi sa 6 tieru i nadaja sie na seniorki. Piszcie dlaczego dany czolg i co w nim lepszego.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

mam oba czołgi hellcat o wiele lepszy: lepszy pancerz, mobilniejszy, lepszy dmg, podobne przeładowanie,

zdecydowanie sprzedawaj cromwella ew zbadaj cometa chociaż on nie wiele lepszy :/

Opublikowano

ja chce badac i kupywac, tylko wlasnie nwm ktorego, glownie chce na seniorkach grac, a mniej na randomach

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Hellcat . Wymaxowany potrafi czynić cuda . Często decyduje o losach bitwy . Jedyna wada to to , że ma bardzo słaby pancerz , a w zasadzie jego brak .

Opublikowano

mam oba czołgi hellcat o wiele lepszy: lepszy pancerz, mobilniejszy, lepszy dmg, podobne przeładowanie,

zdecydowanie sprzedawaj cromwella ew zbadaj cometa chociaż on nie wiele lepszy :/

Lepszy pancerz ? Teraz to dowaliłeś xD

Topic :

Polecam Hellcata ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH LEPSZY PANCERZ ? jakiś żart ? loltraktor potrafi serie hellcatowi wywalić i wszystko wejdzie ; > wg mnie Cromwell jest bardziej ciekawszy , nie grałem Hellcatem ale Jacksonem z 2 perkami . Kromka ciekawsza jest ;D możesz zawsze jakiegoś sporta objechac czy takiego hellcata ; >

Opublikowano

mam oba czołgi hellcat o wiele lepszy: lepszy pancerz

JEBŁEM :D :D :D

Ale bierz m18 nie ma on wad.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

M18 nie ma wad???
-Pancerz
-Zwrotność
-Obrót wieży
-Otwarta wieża
-Dosyć powolny rozpęd

-Podatne ammo

-Brak wentylacji
-Silnik podatny na uszkodzenia

+Dobra max prędkość
+Dobre działo
+Wieża
+Niezły zasięg widzenia
+Dobre camo
+Cośtam odbije wieżą
+Depresja działa

Cromwell:
-Pancerz (Lepszy niż Hellcat, ale mimo wszystko)
-Podatne ammo
-Podatność na arty (brytolce) :/

+Działo
+Zwrotność
+Przyśpieszenie
+Top speed
+Zasięg widzenia
+Camo
+Depresja działa

Oba czołgi są interesujące, ale jednak Cromwell ma u mnie specjalne miejsce w garażu. Przyjemność z gry jest niesamowita. :)

Opublikowano

Oba czołgi są bardzo interesujące (zwłaszcza hellcat z błyskawicznym super celnym działem) ale jeśli chodzi o seniorki faworyzowany jest przede wszystkim kw-1s - tzw Sport. Z burzącego pocisku potrafi zniszczyć hellcata na strzał. Offtop again :rolleyes:

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

zależy czy wolisz siedziec w krzaku i spotowac lub snajpic czy wolisz byc ciagle w ruchu spotowac i walic po dupach i zwracac uwage sportów zeby odwróciły dziala i sporty z twojego teamu wyjechaly i rozjebaly ich .

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...