Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA się zwiesza

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem z MTA.

Otóż gdy chcę coś szybko sprawdzić na pulpicie albo gdzieś indziej to jak używam skrótu klawiszowego "Windows" to gra zciemnia się i się zawiesza. Musze ciagle dawać resety a to jest bardzo wnerwiające. Ale to jeszcze nic bo gdy chce wyjść z MTA to gdy nacisne Quit dzieje się to samo i musze robić to samo.

Wie ktoś może co jest nie tak?

Opublikowano

Wychodzenie z MTA(np. przez /quit) jest mozolne, bo mi tez gra się zawiesza na kilka sekund.

Spróbuj oczyścić PC CCleaner'em i defragmentować dysk na którym masz system oraz ten na którym masz grę, mi osobiście to pomogło(szybciej się wyłącza), sprawdź bo i może tobie to pomoże! :)

Opublikowano

Jednak nie do zamkniecia. Za 1 razem jak to zrobiłem to zadziałało ale jak już po update nadal jest ten problem :/

W takim razie po update zrób to samo i powinno być znów dobrze :)

Jeżeli nie zadziała, to zacytuj ten post i coś innego wykombinujemy, albo możesz jeszcze zainstalować MTA bezpośrednio w folderze z grą albo na dysku na którym masz system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...