Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Duży, międzynarodowy protest

Wacek_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, to co niektórzy z nas chcieli zorganizować na poziomie MPC i PL1 zostało zorganizowane, zaplanowane na 1 Sierpnia, godzinę 20:00 na Globalu 1.
Zapraszam do wzięcia udziału.
Więcej info:

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

7yo9.png

Opublikowano

'kara' za boty haha :D kurwa najpierw narzekają, że za duzo botów a teraz jak zrobili porządek to płaczą i protesty robią . W łeb się jebnijcie :D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

a co to ma niby dać?

To że wszyscy na Globalu 1 o ustalonej godzinie bedą latać z nickami typu Jebolić_BP, FUCK_BP itp. Ma to wywołać protest a jak pójdzie lepiej to i może serwery padną jak kiedyś <3

#EDIT#

'kara' za boty haha :D kurwa najpierw narzekają, że za duzo botów a teraz jak zrobili porządek to płaczą i protesty robią . W łeb się jebnijcie :D

To Ty jeszcze raz jebnij się w łeb i pomyśl logicznie ;) Czy ktoś kto miał bota narzekał by na niego? Bo mi się wydaje że nie. Narzekają tylko te flaxy i płaczki z forum D O których nie stać na bota lub inaczej "Wolą grać uczciwie" to niech grają uczciwie ale niech nie narzekają na boty :)

jp8p35.png
Opublikowano

To że wszyscy na Globalu 1 o ustalonej godzinie bedą latać z nickami typu Jebolić_BP, FUCK_BP itp. Ma to wywołać protest a jak pójdzie lepiej to i może serwery padną jak kiedyś <3

#EDIT#

To Ty jeszcze raz jebnij się w łeb i pomyśl logicznie ;) Czy ktoś kto miał bota narzekał by na niego? Bo mi się wydaje że nie. Narzekają tylko te flaxy i płaczki z forum D O których nie stać na bota lub inaczej "Wolą grać uczciwie" to niech grają uczciwie ale niech nie narzekają na boty :)

i co ten prostest im da? i tak nie usuną apisów itp. bo ludzie na to wydali realne pieniądze, jedyne co moga zrobić to wstawić to na licytacje lub zwrócić uri

Opublikowano

Weź nie pierdol bo tutaj też było od chuja typa którzy pisali 'przez te boty sie nie da grać' -.-

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Weź nie pierdol bo tutaj też było od chuja typa którzy pisali 'przez te boty sie nie da grać' -.-

Tak tutaj też narzekali ale z 10? Może 20 postami? Pewnie to te płaczki były ^_^

Mnie to tam wali bo skończyłem już z tą grą, Bigpoint skończył z nami (botami) ale my jeszcze nie skończyliśmy z BP więc należy się mały rewanżyk xD

jp8p35.png
Opublikowano

Ludzie, ten temat służy do informacji i kulturalnej dyskusji a nie flamowania. Chcecie się zwyzywać - idźcie na PW.
Protest jest dosyć duży, już w tej chwili na fb idzie 300 osób a zaproszonych jest kolejne 400.
Ma na celu pokazać BP że jeszcze są gracze którzy zajmują się normalną grą i określone rzeczy się im nie podobają.
Chodzi o zalogowanie się pierwszego sierpnia na serwer GE1, firmę MMO i stanie na bazie z nickiem wyrażającym swoje odczucia (xD)

7yo9.png

Opublikowano

żałośni jesteście ;f jak macie robić protest to pod ich siedzibą a nie w grze ;f pewnie BP będzie miało to w dupie. myślicie że oni się tym przejmą?

"duży protest .. 300 osób.." ja pierdole -.-

Opublikowano

Jakby się ludzie z samych niemiec grający w DO wysilili to byłoby pare tysięcy minimum.. a tutaj wyskakują jakieś randomy z 300 osobami :)

Opublikowano

#1 To tylko informacja, prosiłem o nieflamowanie
#2 300 osób na fb jest dużą liczbą w porównaniu do zajebistych planów protestu na MPC w którym mogłoby uczestniczyć jak dobrze by poszło może z 20 osób
#3 To chyba normalne że protestuje się w taki sposób, chodzi o to żeby określona liczba osób mogła wziąć udział, pomyśl kto pojedzie do niemiec z okazji protestu w sprawie durnej gry?
#4 Z takim podejściem jak ma @polandxdxd nic się nie zrobi. Ja też nie wierzę w cuda ale wbije na ten serwer, dla mnie to durne 10 minut a może COŚ uda się zmienić
#5 @DriverError kto tu jest randomem? (: (W sumie to pewnie multi..)

7yo9.png

Opublikowano

#1 To tylko informacja, prosiłem o nieflamowanie

#2 300 osób na fb jest dużą liczbą w porównaniu do zajebistych planów protestu na MPC w którym mogłoby uczestniczyć jak dobrze by poszło może z 20 osób

#3 To chyba normalne że protestuje się w taki sposób, chodzi o to żeby określona liczba osób mogła wziąć udział, pomyśl kto pojedzie do niemiec z okazji protestu w sprawie durnej gry?

#4 Z takim podejściem jak ma @polandxdxd nic się nie zrobi. Ja też nie wierzę w cuda ale wbije na ten serwer, dla mnie to durne 10 minut a może COŚ uda się zmienić

#5 @DriverError kto tu jest randomem? (: (W sumie to pewnie multi..)

Nie chciałem obrazić Ciebie.. W OGÓLE nie chciałem nikogo obrazić. Dla mnie to śmieszne robic protest w tyle osób. W dodatku na serwerach... hahah ;)

Opublikowano

znając bp dostaniecie bana na konta z tymi nickami "fck_bP" itd. + BONUS! permy na główne konta. jak już pisałem chcecie robić protest? to jedźcie pod siedzibę bp a nie w grze -.-

Opublikowano

Hahaha. Hahaha. itp. Myślicie że jakieś 320osób czy tam nawet 500 zniszczy servery? 500 osób to oni mają tam w 12h (chyba ;p) ;D Dajmy że 500 osób stanie sobie statkiem i będzie stało swoją pchełką i nic. Servery są zbyt mocne a nawet jakby ten server padł to max 1h :D Dostaniecie permy na all konta z ip i meilów.

Dobra stało się, zapisało się 500 osób ale przyleci 250 z powodów blabla. Spowodujecie lagi na serverze. A server dalej będzie stał hah :D

Ogółem server nie powinien paść z powodu X graczy tymbardziej że to nie będzie nawet 3 cyfrowa liczba graczy :D

Opublikowano

Nie rozumiem, czy ta gra jest warta świeczki ? Jest tylko jedno DO i nic wiecej ? To jest gra, a wy najwyraźniej traktujecie to jak cześć swojego życia, moga nawet wyłączyć to w przeciągu kilku minut na zawsze to co powiesicie sie bo DO nie ma ? ojojoj, straszne. Nikt wam nie zabrania grać gracie na własną odpowiedzialność a gra jest BP nie wasza i to ona bedzie decydować co zmienić a co nie. Tyle ode mnie. Pozdro !

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Ludzie, ten temat służy do informacji i kulturalnej dyskusji a nie flamowania. Chcecie się zwyzywać - idźcie na PW.

Protest jest dosyć duży, już w tej chwili na fb idzie 300 osób a zaproszonych jest kolejne 400.

Ma na celu pokazać BP że jeszcze są gracze którzy zajmują się normalną grą i określone rzeczy się im nie podobają.

Chodzi o zalogowanie się pierwszego sierpnia na serwer GE1, firmę MMO i stanie na bazie z nickiem wyrażającym swoje odczucia ( xD)

Jeśli nie bedzie bana na IP chetnie puszcze 2-3 chary, ban na Ip nie bo wysylam promerium i sprzedaje ^^_

Opublikowano

......... Dostaniecie permy na all konta z ip i meilów......

wpisz sobie w google bramka proxy i wejdz przez na na ten protest i ch*** ci zrobią bo cię nie zlokalizują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...