Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Multihack - Error bot 1.0.1 by Driver Error - MobberHack, BuffBot, Pickup, AttackBot, ZoomHack i inne!

Driver Error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Odpalam chita wybieram Choose Window i po 3 sekonach wyskakuje blad : Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono pythan22.dll.

O co chodzi :(???

Priv Pandoramt2

Opublikowano

Hej mam problem otuz jak juz wysto zrobie i pjawia mi sie tabelka gdzie musze znalesc plik : Error bot.py . To jak juz go zaladuje i wyciskam run to mi wyskakuje : Program Injector.exe przestal dzialac.

Co mam zrobic?
Probowalem urohomic komputer ponownie i nic

urohamiam jako administratow i nic

co moge jeszcze zrobic?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem, iż po wyborze okna z clientem, gra się wyłącza, a w syserr pojawia się takie coś:

1027 16:41:28572 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
1027 16:41:28835 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
1027 16:41:29116 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
1027 16:41:36764 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x80000015, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
1027 16:41:37154 :: Unknown Server Command data [27/10/13] | data

Wie ktoś może jak to naprawić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem tak mobber hack jest do du** na ravii nie działa mam pelerynki nagle zaczyna je używac |:

ehh a reszte nadal sobie sprawdzam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

robię tak jak w instrukcji i po naciśnięciu run (po wstrzyknięciu i wybraniu errorbot) gra mi się zamyka a w folderze z hackiem pojawia się errorlog

server to Invoria

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hack jest dobry tylko gdyby własnie ten mobberhack działał...

@ Top. Zobacz może Ci się uda naprawić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...