Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Algoria w ich client ;-)

Aturururu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahhahahahhaahhahahahahahah z mpc 1500+ osób ahahahahhahahaha dobre tylko że hikari nagrywał a on ma 10 tys subów

a oglada go 20...

Miszczu bierz ekipe i to sprawdzac bo jaj takich byc nie moze na forum, poza tym antywiry moga nie wykrywac bo nie kazdy ma to w bibliotece ale sprawdzcie kazdy z osobna przez virustotal, tyle mam do powiedzenia czesc.

kocham se juliette, bo se moge, i se bede kochac, heshehsheshesheshehs

Opublikowano

ale ja mam wh i bs-a na serwer i jeszcze dzisiaj go udostepnie jezeli sprawa sie nie wyjasni, juz pare osob mi plakalo ze mam offnac wh albo im wrzucic, nie znasz sie - wypierdalaj mi z tematu : DDD

@up

od kiedy to jest najlepszy antywirus? jak masz darmowa wersje to wez nawet sie nie odzywaj xD poza tym jak ty pakujesz wszystkie wirusy do jednego worka to nie mamy o czym rozmawiac skoro roznia sie one tylko nazwa

Sam masz kurwa darmową wersję pajacu. Że cię nie stać to się nie odzywaj. Mam ful ona bo mój ojciec na swoje potrzeby kupił. A ty gówno wiesz tylko chcesz oczernić serwer.

Pewnie na pc też masz zajebane wirami i nic z tego nie robisz bo nie potrafisz sprawdzić. Na chuj się odzywasz?

Spakuj idioto i zobaczysz że tylko zmieni się nazwa wirusa pajacu. Pakujesz binke pl trojan.

Pakujesz binke Algori tym samy packerem robak chasz.

Więc wypierdalaj lamero co za ludzie pojebani żyją na świecie.

Opublikowano

Witam, z tej strony Sensual.

Chciałbym sprostować trochę sprawę. W kliencie nie ma żadnych wirusów które mogłyby w jakimkolwiek stopniu wam zaszkodzić. Nie będę więcej tłumaczył.. i tak wiecie swoje.

Jeszcze dziś zostanie opublikowany launcher dzięki któremu nie będziecie musieli korzystać z klienta.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich profesjonalistów wypowiadających się w tym temacie.

Opublikowano

Wierzcie dalej ludziom na słowo jak stado baranów. Tak samo było w przypadku Balantii 'padnie w sylwestra'. Została wyłączona w czerwcu, a z tego co mi wiadomo sylwester wypada 31 grudnia. Tutaj też Was zmuszać nie zamierzamy, kto chce - gra, kto nie - idzie na inny serwer.

Opublikowano

Witam, z tej strony Sensual.

Chciałbym sprostować trochę sprawę. W kliencie nie ma żadnych wirusów które mogłyby w jakimkolwiek stopniu wam zaszkodzić. Nie będę więcej tłumaczył.. i tak wiecie swoje.

Jeszcze dziś zostanie opublikowany launcher dzięki któremu nie będziecie musieli korzystać z klienta.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich profesjonalistów wypowiadających się w tym temacie.

Wiesz sensual że zostałeś zablokowany bo to wywierał ten pajac Gamus? On cię nie lubi dlatego to robi. To jebana szmata i tyle. Chce cię pogrążyć, nie daj mu się i odwdzięcz mu się może na realu.

To ty był najlepszy pomysł. Bo takich szmat się nie toleruje. 2 ulicowa kurewka z niego.

Opublikowano

Wiesz sensual że zostałeś zablokowany bo to wywierał ten pajac Gamus? On cię nie lubi dlatego to robi. To jebana szmata i tyle. Chce cię pogrążyć, nie daj mu się i odwdzięcz mu się może na realu.

To ty był najlepszy pomysł. Bo takich szmat się nie toleruje. 2 ulicowa kurewka z niego.

Nie mam do nikogo żalu, zablokowali to zablokowali i tak zbytnio nie korzystałem z tego forum. Peace.
Opublikowano

Ma mu sie odwdzieczyc w realu za bana na MPC ?xDDDDDDDDDDDDDDDD

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...