Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOPFrags [JailBreak] [NOWE ZABAWY] Free VIP 23-11

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak czytam 1 miejsce jako Serwer JailBreak na świecie to mi się śmiać chce, tandetny marketing.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Jak czytam 1 miejsce jako Serwer JailBreak na świecie to mi się śmiać chce, tandetny marketing.

Owszem, wcześniej był 1 pod względem moda na świecie, lecz aktualnie spadliśmy w dół.

Nie wszystko jest takie piękne jakby się wydawało, a tandetny to jest co najwyżej Twój post pokazujący tylko brak zainteresowania serwerem.

Pewnie nawet nie niego nie zajrzałeś, więc po prostu walnąłeś sobie od tak byle jaki post.

Specjalnie dla Ciebie postawiłem serwer w stanie faktycznym, tj. 2 miejsce w Polsce pod względem tego moda.

Rok temu serwer znacznie lepiej prosperował, wiadomo zdarzają się wzloty i upadki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Owszem, wcześniej był 1 pod względem moda na świecie, lecz aktualnie spadliśmy w dół.

Nie wszystko jest takie piękne jakby się wydawało, a tandetny to jest co najwyżej Twój post pokazujący tylko brak zainteresowania serwerem.

Pewnie nawet nie niego nie zajrzałeś, więc po prostu walnąłeś sobie od tak byle jaki post.

Specjalnie dla Ciebie postawiłem serwer w stanie faktycznym, tj. 2 miejsce w Polsce pod względem tego moda.

Rok temu serwer znacznie lepiej prosperował, wiadomo zdarzają się wzloty i upadki.

Pozdrawiam.

Na tym modzie przegrałem wiele godzin i co nieco mogę o nim powiedzieć, rozumiem zloty i upadki to się zdarza nawet najlepszym serwerownią, w sumie im najczęściej bo ma co spadać. W jednym się zgodzie, kiedy pisałem ten post nie byłem zainteresowany tym serwerem, jednakże wyrażałem zdanie co do marketingu, ponieważ według mnie pisanie "Pierwszy" jest zwykłymi chwytem. Z mojej subiektywnej obserwacji zauważyłem, że dawniej taki chwyt marketingowy był dobrym sposobem na zdobycie graczy. Teraz wydaje mi się trochę inaczej, ludzie w pewnym sensie odrzuca takie coś, uważają, że ktoś kto pisze, że coś jest najlepsze, to w prawdzie jest wręcz przeciwnie, oczywiście ty oraz zapewne inni gracze macie inne zdanie na ten temat i jest to wasze prawo, którego nie kwestionuje.

Co do samego Rankingu serwerów, pierwszy raz o czymś takim usłyszałem, serwer był pierwszy, okey zakładam, że nie okłamujesz mnie, no bo i po co, jest teraz drugi, dobrze to naprawdę dobre miejsce. Ciekawi mnie tylko na jakiej podstawie jest tworzony taki ranking? Serwery JB to miejsca wyjątkowe, jak dla mnie nawet bardzo, różnią się od serwerów innych modów, ponieważ gdzie indziej, nie ma możliwości aż takiego kontaktu z innymi graczami. Oczywiście to zależy od serwer i graczy, więc mówię ogólnie jak mi się zdaje. 

Żeby nie przedłużać powiem tak. Dla mnie i jak sądzę wielu graczy z JailBreak'ów w Polsce, liczy się atmosfera, przyjemność z gry, kontakt z innymi graczami itp. 

Wątpię, żeby jakikolwiek ranking mógłby to uwzględniać.

Pragnę zaznaczyć, że nie komentowałem samego serwera, mój post dotyczy tylko i wyłącznie tego tematu.

Tak jak wcześniej wspomniałem wszystko co napisałem powyżej jest tylko i wyłącznie moją subiektywną opinią na temat tego Tematu oraz Modu do Cs JailBreak (JB)

I jeszcze kilka słów.

RampAge, wybacz mi jeśli uraziłem Cię użyciem słowa "tandetny", jednak twój "atak" nie był konieczny. Co prawda mówią, że najlepszą obroną jest atak, ale widzisz, gdybyś tylko napisał lub podał dane faktyczne rankingu nie było by problemu. Nawet gdybym okazał się Trollem, to inna inteligenta osoba (np. przyszły gracz), miała by mój post w pupce.

Muszę przyznać, że zainteresowałeś mnie, dlatego chętnie wejdę i sprawdzę ten serwer a potem napisze odpowiednią recenzję na jego temat. 

Pozdrawiam i przepraszam za rozpisanie się, mam nadzieję, że się nie powtarzałem oraz mam nadzieję, że ten post nie będzie powodem kogoś senności.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Ranking serwerów jest brany pod uwagę na serwisie GameTracker, gdyż tam wszystkie serwery są dodawane.

Dziękuję za zrozumienie i bardzo wyczerpującą odpowiedź. :)

Według mnie, najlepszym sposobem na zdobycie graczy jest rozmowa, zachęcenie, opisanie o co chodzi etc.

Jednak serwer nie miałby tylu graczy, gdyby był słaby, prawda? 

Dodam jeszcze, że większość serwerów opiera się na JB od Cypisa, gdzie wszystko jest gotowe w internecie do pobrania.

Nie rozumiem sensu takich serwerów, które po kilku miesiącach znikają bez śladu. 

Nie jest to chwyt marketingowy, po prostu wcześniej było tak dobrze, a prezentacji nie zmieniałem praktycznie od jej powstania, stąd taka niejasność.

W przeciwieństwie do innych serwerów JB, to u nas cały czas coś się dzieje, dodawane są nowości, na bieżąco dodawane są nowe mapy.

Propozycje i uwagi graczy nie są dla nas nieważne. Zawsze staramy się dogodzić graczom. Jak to mówią serwer jest dla graczy, oni go tworzą, więc to oni są dla nas najważniejsi.

Wiadomo, zawsze musi być też coś, co przyciągnie uwagę gracza, u nas jest to np. skromny prezent w postaci darmowego VIPa.

U nas na serwerze nie ma nudy, wiele zabaw, wysublimowana atmosfera, większość graczy to osoby starsze +17 lat. 

Ciesze się, że zajrzysz na serwer, o gustach się nie dyskutuje, ale myślę, że Ci się spodoba. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...