Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOPFrags [JailBreak] [NOWE ZABAWY] Free VIP 23-11

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, właściciel jest żenującym pustakiem, który stara się komentować wszystkie inne sieci na niekorzyść nie czytając nawet tematu.

Btw, czy tutaj czasem nie ma przycisku od odświeżania tematu? 

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000logoskillowcy.png

Opublikowano
32 minuty temu, rychu321 napisał:

Nie polecam, właściciel jest żenującym pustakiem, który stara się komentować wszystkie inne sieci na niekorzyść nie czytając nawet tematu.

Btw, czy tutaj czasem nie ma przycisku od odświeżania tematu? 

Dalej tylko potrafisz wyzywać, na serwer nawet nie zajrzałeś, też widać twoje wielkie zainteresowanie. Gdyby prezentacje były sensowne i merytoryczne, to nie miałbym się do czego przyczepić. A ty wstawiłeś jakiś marny plakacik, jeszcze z pogorszoną grafiką. Serwer stoi pusty, ponieważ nieudolnie go prowadzisz i nie wiesz jak zachęcić graczy do gry. U nas jest inaczej, przynajmniej jest atmosfera, zabawa, dobra administracja, która na każdym kroku pomoże. To właśnie ty płaczesz i boli cie prawda, że jesteś nieudacznikiem i musisz się wyżyć tutaj na każdym kroku, żeby mi dopiec. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, a krowa, która dużo muczy, mało mleka daje. Także oszczędź już sobie wstydu.

Nie wypowiadam się w każdym temacie na temat sieci/serwera na niekorzyść, tylko oceniam przez pryzmat wstawionych informacji, czyli zazwyczaj kłamstw. Akurat twoja sieć to jest nieporozumienie, więc nie wiem co chcesz mi udowodnić. Możemy się zgadać na TS, to przedstawisz mi swoje argumenty.

Nie jestem właścicielem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...