Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA-MP CLEO 3 - Crash [Problem]

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z CLEO 3 do GTA SA. Zainstalowałem, próbowałem wejść na serwer w SA-MP (0.3x) i wyskakuje crash, nie wiem czemu... Za każdym razem crash. pomożecie? Będę wdzięczny.

Opublikowano

Cleo jest ZABRONIONE w SAMP'ie i na MTA. Jest on cheatem a może ci zadziałać na sampie z innymi modami, niestety

Żartujesz...

Na niektórych serwerach jest to zabronione, a na niektórych dozwolone :) Cleo nie musi byc użyte jako cheat, ale np. jako mod pożyteczny na serwery RP jako np. licznik.

Ja kiedyś spokojnie grałem z cleo na SA:MP i nic mi się nie stało, ale na tym serwerze było cleo dozwolone.

Sprawdź czy Cleo 4 też będzie ci crash'ować i wtedy powiedz :) Najlepiej usuń cały folder z GTA.

A może to po prostu wina twoich modów(np. źle wgranych)

Opublikowano

Właśnie chodzi o to że żadnego moda jeszcze nie zainstalowałem. A w CLEO 4 wywala błąd przy instalacji ... " Error opening file for writing,

C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\CLEO.asi.

Opublikowano

Znajdź innego Cleo i z innej strony i sprawdź czy to pomoże.

polecam Cleo 4 bo jest więcej modów na nowszą wersje

@UP

Możliwe że na niektorych jest to dozowlone ale czy dozowlone jest wgrać do cleo moda GOD ? no własnie

Opublikowano

Najłatwiej to odinstaluj Cleo bo jak ja to mam to tak mi gta scina że tego się wyobrazić nie da a kompa mam dobrego i nawet jak odinstalujesz cleo to i tak będą lagi.

Reinstall GTA i radziłbym poszukac jakiś inny serwer np. na MTA są fajne:

Twisted Gamers

FFS

CIT

itp.

Opublikowano

Jest jakiś postęp, pobrałem inny CLEO, wrzuciłem, włączyłem SAMP i wszedlem na jakis serwer i gra zaczęła się przynajmniej ładować ;D Ten pasek pod napisem San Andreas Multiplayer. Ale na końcu ładowania wywala crash ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...