Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ulubiona Linia

Shadow ;o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jungla, nie wiem dlaczego po prostu lubie grać w jungli i gra mi się przyjemnie.

kogo to obchodzi gdzie gracie? i tak jestescie pierdolonymi unskilledami z silvera ( 90% tego forum + do tego wchodzi brąz) so where's the point.

Dobrze wiedzieć, że ty jesteś pro elo playerem z challengera.

Opublikowano

Hmm ulubiona linia ? Nie istnieje dla mnie cos takiego :D Jezeli lubisz grac w LoLa to gra na kazdej linii sprawia przyjemnosc i ja tak właśnie mam .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

support - bo nie martwie sie ze przegralem przeze mnie

solo top - kiedys mainowalem adc przez 3 miesiace grania / w lola gram 4 miechy teraz gram tylko solo topa najlepiej wspolpracuje mi sie z kazdymi ludzmi jungla, mid polecam linie kazdemu.

kogo to obchodzi gdzie gracie? i tak jestescie pierdolonymi unskilledami z silvera ( 90% tego forum + do tego wchodzi brąz) so where's the point.

witam pana golda 1 ktory placze ze dostaje wiecej punktow, ziomeczku ( JESTESCIE PIERDOLONYMI UNSKILLEDAMI Z SILVERA) to ty masz biednych kolegow w silver 1 idz tam carrowac 900 elo bb

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Przynajmniej moje ziomeczki nie placza jak 90% tego forum, beka.

A teraz wypierdalaj, grzecznie prosze.

/ten pan gold 1 zapewne osiagnal wiecej w 2 mesiace niz ty przez swoje nędzne zycie w tej grze. hue

Opublikowano

Przynajmniej moje ziomeczki nie placza jak 90% tego forum, beka.

A teraz wypierdalaj, grzecznie prosze.

/ten pan gold 1 zapewne osiagnal wiecej w 2 mesiace niz ty przez swoje nędzne zycie w tej grze. hue

Dobrze, już się tak nie spinaj ; > Wywołujesz tylko zbędny Flamewar.

@top

Teraz się troszkę na rankach przerzuciłem na jungle <3

Piszcie dalej jakie są wasze ulubione linie i dlaczego . Pozdrawiam ; )

Opublikowano

Bot | Support

Zawsze gram supportami, z resztą jeżeli nażre naszego ADC gra jest wygrana. < Główny powód.

+ Nie muszę farmić.

+ Nie muszę się starać.

+ Mogę sobie coś przegryźć w early, mam na to jeszcze 5 min zanim dojdą jakieś TFy

~ ale to o l

Po za tym Bot to najłatwiejsza linia.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Mid | ADC

Mid, bo łatwo wyccarować. Można gankować inne linie. Ogólnie przyjemnie się gra

ADC, bo kocham strzelać/grać na dystans, lubię mieć pomoc w postaci stun'a dla enemy. Łatwo wycarrować, a zwłaszcza jak jest dobre połączenie adc z suppem.

Opublikowano

Moją ulubioną linią jest Top wtedy jungler mi pomaga lub to ja pomagam sojusznikowi.

[]W połowie - mała prawda,w połowie - małe kłamstwo,a w całości wielka niewiadoma... []

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...