Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwa kasa w TERA?

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie odnośnie wkładania prawdziwej kasy w tę grę.

Wiem, że jest jakaś opcja dotyczące polepszenia warunków grania (jakieś dodatki). I tutaj jestem ciekaw, czy mógłby ktoś pokrótce mi wytłumaczyć na czym to polega?

Możecie nawet podesłać jakiś link ze strony gry, nie chcę mi się za bardzo tego szukać, a chcę sprawdzić, czy granie za darmo będzie miało sens.

Pozdrawiam.

fb.com/myrodj

Opublikowano

spx jak dla mnie dopiero opłaca sie kupować teraz clab i veterana jak wbijesz 60

75775358773159538492.png

Opublikowano

Można się obyć bez statusów.Ja ani grosza w grę nie włożyłem a wszystko mam co potrzebne do gry.Brakowało mi miejsca w banku wystarczyło zrobić gildie i już miałem za darmo 4 listy na przedmioty,dodatkowe mounty,wierzchowce,wystarczyło wbić 60 lvl lub zrobić questa na pantere :]

Orientuje się ktoś gdzie znajdę opis statusu:

Kod aktywuje status Founder.

Opublikowano

Można się obyć bez statusów.Ja ani grosza w grę nie włożyłem a wszystko mam co potrzebne do gry.Brakowało mi miejsca w banku wystarczyło zrobić gildie i już miałem za darmo 4 listy na przedmioty,dodatkowe mounty,wierzchowce,wystarczyło wbić 60 lvl lub zrobić questa na pantere :]

Orientuje się ktoś gdzie znajdę opis statusu:

Kod aktywuje status Founder.

To jest ukryta treść, proszę

tu jest cos na temat "Founder"

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...