Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Windows 7

Espex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie gdy kupiłem komputer to miałem wgrany system Windows 7 Home Premium 64bit, dosyć długo go używałem i jest zawalony i chce wgrać nowy System Windows 7 Home Premium 64bit lecz nie mam Systemu na Płycie ale mam Indefikator Produktu, skąd mam wziąść Płyte ? czy może ściągnąć?

tcul.jpg

Opublikowano

skoro masz to musisz mieć na cd albo w recowery

najwyżej szukaj tej wersji na torrentach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro masz to musisz mieć na cd albo w recowery

najwyżej szukaj tej wersji na torrentach

Recowery to inaczej kopia systemu że wszystkimi jego składnikami ?

Aby wejść w te Recowery to trzeba zresetować system i jaki Przycisk naciskać aby zaczeła się instalacja ?

tcul.jpg

Opublikowano

Ok też znalazłem ten Film lecz mam już ostatnie pytanie czy jak za instaluje już system to za kilka miesięcy bede chciał to powtórzyć to będe miał te Recowery (Kopia Systemu) na dal w systemie ?

tcul.jpg

Opublikowano

Nie lepiej uzyć CCleanera, przeczyścić rejestr, usunąć co zbędne i powinno pomóc zamiast instalowac system?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Nie lepiej uzyć CCleanera, przeczyścić rejestr, usunąć co zbędne i powinno pomóc zamiast instalowac system?

System mam od początku zakupu komputera czyli 5-6miechy i jest ostro zawalony + Wirusy to nie lepiej wgrać nowy System ?

Ok też znalazłem ten Film lecz mam już ostatnie pytanie czy jak za instaluje już system to za kilka miesięcy bede chciał to powtórzyć to będe miał te Recowery (Kopia Systemu) na dal w systemie ?

tcul.jpg

Opublikowano

A anty wirusa nie mozna użyć? Przeskanować i po kłopocie? Dobrym antywirem jest Kaspersky 2013.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Kaspersky 2013. jest dobry ale kompa zamula

ale jak jest świeży system to pięknie śmiga

tcul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...