Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Sposób na szybki exp by 9Jarek9

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poradniku napisze wam, jak można zdobyć dużo expa w krótkim czasie.

Sposób jest tylko dla dobrych graczy, osoby które mają ratio 1.0 nie zyskają dużo na tym sposobie.

Instrukcja:

1. Sposób ten sprawdza się na mapie "Egypt", ponieważ mapa jest małą i można szybko skończyć gre z dobrym wynikiem.

2. Musisz być hostem w roomie, ponieważ opcja kickania przed startem jest bardzo przydatna.

3. Najlepsze, sprawdzone przeze mnie bronie na tej mapie to: QBZ, M4A1-C, M12s lub inne SMG.

4. Za każdym razem trzeba zdobywać ACE+MVP lub samo MVP, by zdobyć dużo expa.

5. Gramy tylko na 60,80,100 killi (nie 150), ponieważ w przeliczeniu na exp te gry są bardzo opłacalne. Można też grać na 40 killi, ale wtedy trudniej jest zdobyć MVP.

6. Po każdej grze wyrzucamy z rooma graczy którzy mogą nam zagrażać tzn: osoby które mają dobre staty i mogą zgarnąć nasze ACE i MVP, osoby wyzywające nas od hackerów i osoby które próbują nas kicknąć podczas gry lub piszą na chacie "f11" gdy ktoś inny nas kicka.

3pq3.png

Na screenie są przykłady takich osób z dobrymi statami.

7. Ważne też jest unikanie kickania. Bardzo często się zdarza że ktoś kicka nas w środku gry, to ciężko przewidzieć, ale prawie zawsze gdy ktoś chce nas kicknąć, robi to 15 sekund przed końcem gry. Można tego uniknąć w prosty sposób, wystarczy kickać 20 sekund przed końcem gry dowolną osobe ze swojej drużyny, to daje nam kilkanaście sekund. Po zakończeniu głosowania pozostałe osoby mają tylko kilka sekund na nasze kiknięcie, a w takim czasie nie ma szans, więc można w ten sposób uniknąć wyrzucenia z gry.

Takim sposobem można ukończyć gre w kilka minut i zdobyć 300+ expa, oraz mieć dobre ratio.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Poważnie napisałeś poradnik jak wejść na egipt killać ludzi i dać vote kicka na 20sec przed końcem? DZIĘKI BO NIE WIEDZIAŁEM. Zresztą... Idź na UK4 i wtedy zrób 43/10 xD Jak dla mnie nie przydatne bo to oczywiste a jak chcesz sobie nabić postów co robisz sukcesywnie to zróbcie dział na forum spam i piszcie wiadomości typu "adshdahdsdhasdhahdhasdh asdhadsh d hdahsahsdhahshdashd ha shd has hasd" i klikajcie sobie "LUBIE TO!" Pozdrowionka :*

Opublikowano

Poważnie napisałeś poradnik jak wejść na egipt killać ludzi i dać vote kicka na 20sec przed końcem? DZIĘKI BO NIE WIEDZIAŁEM. Zresztą... Idź na UK4 i wtedy zrób 43/10 xD Jak dla mnie nie przydatne bo to oczywiste a jak chcesz sobie nabić postów co robisz sukcesywnie to zróbcie dział na forum spam i piszcie wiadomości typu "adshdahdsdhasdhahdhasdh asdhadsh d hdahsahsdhahshdashd ha shd has hasd" i klikajcie sobie "LUBIE TO!" Pozdrowionka :*

Nie napisałem tu tylko żeby wchodzić na Egypt, ale na ile killi grać i jaką bronią żeby szybko exp zdobyć.

To nie mój problem jeśli nie umiesz doczytać tematu do końca.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Twój problem jest taki że w tym momencie tłumaczysz ludziom coś co jest oczywiste i nawet największe nooby to robią więc zbędny temat whooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooy ;)

Skoro poradnik ci nie jest potrzebny, to nie musisz się tu wypowiadać.

Ten temat jest dla osób które tego sposobu nie znają, może kilka takich osób się trafić.

Jak ten sposób jest ci niepotrzebny lub go znasz to nie musisz do tego tematu wcale zaglądać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak no na bank są tutaj tacy ludzie którzy nie wiedzą że expi się grając na td/sd, naucz mnie obsługiwać myszkę może? Jestem za żebyś zrobił tutorial jak zalogować się do gry aby wejść na uk1 bo pewnie tego też nie umieją, twój styl nabijania postów mnie rozwala :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak no na bank są tutaj tacy ludzie którzy nie wiedzą że expi się grając na td/sd, naucz mnie obsługiwać myszkę może? Jestem za żebyś zrobił tutorial jak zalogować się do gry aby wejść na uk1 bo pewnie tego też nie umieją, twój styl nabijania postów mnie rozwala :D

OMG....

jestes az tak tepy??

niektorzy moga nie wiedziec gdzie i jak expic.....

np. ktos gral w gry typu mario,metin itp i nigdy nie zagral w gre fps...

trafil na CFa i niema pojecia gdzie i jak expic...

bez poradnika powstaly by tematy typu "gdzie expic?" ,"jak szybko wbic lvl?"

wiec przestan spamic i jak ci sie to forum nie podoba to wypad hejterze.....

poradnik nie jest tylko dla dobrych graczy :D dla poczatkujacych tez sie nadaje ....(teraz jak ktos nowy wejdzie na ten temat to dowie sie gdzie grac i gdzie sobie skilla wyrobic)

ogolnie poradnik jest ok :D

Opublikowano

@up. Ty akurat skilla masz 0 a twój intelekt dorównuje -100 bo udostępniasz cheaty a później pokazujesz swoje k/d 2.2 i mówisz jaki to ty pro jesteś i wgl. w grze. Tępym człowiekiem jesteś tutaj ty i ten moderator który myśli że gracze nie wiedzą jak się gra w cfa i jak się zdobywa doświadczenie. BTW. Poradnik do kosza bo najlepszy exp jest na FFA jak gra się z vipem bo nie ma wtedy ograniczenia do 600expa tak że nic specjalnego tutaj nie widać w tym poradniku...

A tak w ogóle jaki masz nick na NA? W jakim klanie jesteś?

Opublikowano

@up. Ty akurat skilla masz 0 a twój intelekt dorównuje -100 bo udostępniasz cheaty a później pokazujesz swoje k/d 2.2 i mówisz jaki to ty pro jesteś i wgl. w grze. Tępym człowiekiem jesteś tutaj ty i ten moderator który myśli że gracze nie wiedzą jak się gra w cfa i jak się zdobywa doświadczenie. BTW. Poradnik do kosza bo najlepszy exp jest na FFA jak gra się z vipem bo nie ma wtedy ograniczenia do 600expa tak że nic specjalnego tutaj nie widać w tym poradniku...

A tak w ogóle jaki masz nick na NA? W jakim klanie jesteś?

omg az tak tepy jestes mayki?? zrobiles 2 konto by hejtowac....

mam kd 0.9-1.2 nie gram na hackach... i nie gram na NA jak bys potrafil czytac to bys to przeczytal w tamtym temacie....

Mayki i ScrappyCoco to ta sama osoba.....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sccapy i Mayki czyżbyś chciał nabijać na dwóch kontach w jednym temacie? o.O Poradnik przydatny dla graczy, którym ciężko gra się na SD, więc powiem Ci tak twoje wypowiedzi pod tym tematem są zbędne. Pozdro. Przestań płakać również na CF.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] Sposób na szybki exp by 9Jarek9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...