Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zmniejszyć lagi?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam synchornizacje pionowa off, gdy zmieniam rozdzielczosc na mniejsza bardziej laguje, uzywam gamebostera. Jak zmienic ustawienia zeby nie lagowalo?

Opublikowano

@Up.

Wejdź w opcje -> ustawienia grafiki, pozmniejszaj sobie trochę ustawienia na niższe typu: Jakość Cieni itp mało przydatne rzeczy, lub automatycznie zmniejszyć grafikę.

Ewentualnie możesz wejść w zaawansowane ustawienia i tam kombinować jak nie pomoże.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Chyba pomyliles gry... tam jest tylko w opcjach, rendering i detale grafiki. Ustawiam na Predkosc a nie jakosc i nic nie daja kompletnie u mnie.

Ustawienia srednie ktos moze mi podac?

Opublikowano

Nie, nie pomyliłem gier... Klikasz pokaż zaawansowane ustawienia video i tam masz różne opcje takie jak: Wydajność, szczegóły, efekty, rozwiązywanie problemów... tam pozmieniaj.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Masz, lagi wszędzie tak? czy tylko w niektórych miejscach?

Polecam wyłączyć Antyaliasing - Dynamiczne oświetlenie - Wyłączyć, Jakość oświetlenia Średnia/Niska.

Zmniejszyć maks. jakość cieniowania.

Jak dalej nie pomoże, to zaraz napiszę więcej.

39935986022375653157.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...